Μακρυνίτσα: «Δε θυμάμαι τι έκανα, μου είπαν θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο»

Μακρυνίτσα: «Δε θυμάμαι τι έκανα, μου είπαν θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο»
Πηγή φωτογραφίας: magnisianews.gr

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο» ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τα δύο αδέρφια το βράδυ της Δευτέρας. «Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» συμπλήρωσε.

Ο άνδρας έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με το thenewspaper.gr, σήμερα ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας του 31χρονου σε ψυχιατρική δομή, έπειτα από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η σύζυγός του.

Ο 31χρονος ζούσε στο σπίτι της γιαγιάς του και της θείας του στην περιοχή Αγία Μαρίνα του Αγίου Βλασίου. Εργαζόταν περιστασιακά σε συνεργείο αυτοκινήτων και λάμβανε αναπηρική σύνταξη, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Αγριά.

Διαβάστε επίσης: Μακρινίτσα: Νέες λεπτομέρειες για το διπλό έγκλημα – Συνελήφθη ο δράστης

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το καλοκαίρι του 2019 και λίγους μήνες μετά έφεραν στον κόσμο ένα παιδάκι το οποίο και βάφτισαν πριν από μερικούς μήνες.

Μιλώντας στο magnesianews.gr γειτόνισσα των θυμάτων, υποστήριξε ότι ο δράστης την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε πάλι στο σπίτι και είχε χειροδικήσει κατά του πατέρα των παιδιών τον οποίο χτύπησε στο μάτι και για το λόγο αυτό η οικογένεια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Ο 31χρονος οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Βόλου.

Τα δύο αδέρφια

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter