Μανωλάς: Σε εξέλιξη το μεταγραφικό μπαμ, επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Μανωλάς: Σε εξέλιξη το μεταγραφικό μπαμ, επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό! Ο κορυφαίος Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αναμένεται να είναι το απόγευμα στις 18.00 στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από την Νάπολι στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Ο Μανωλάς πριν από λίγη ώρα πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και απομένουν λεπτομέρειες για να επιστρέψει και επίσημα στον Ολυμπιακό. Τις επόμενες ώρες θα διευκρινιστεί αν θα αποκτηθεί ως δανεικός ή με κανονική μεταγραφή, το ύψος της οποίας θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ.

Το 2014 ο 30χρονος στόπερ πήρε μεταγραφή για τη Ρόμα και η διοίκηση Μαρινάκη εισέπραξε 15 εκατ. ευρώ. Το 2019 η Ρόμα τον πούλησε έναντι 36 εκατ. ευρώ στη Νάπολι και μετά από 2,5 χρόνια αποχωρεί για να γυρίσει στο λιμάνι.

Με τον Ολυμπιακό μετράει συνολικά 74 συμμετοχές και 6 τέρματα, ενώ στην Ιταλία έχει παίξει σε 206 ματς με τη Ρόμα, έχοντας πετύχει και 8 τέρματα, ενώ με τη Νάπολι έχει 75 συμμετοχές και 4 γκολ. Στην Εθνική Ελλάδος έχει 42 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter