Μαρινάκης: Επαναφορά της θεωρίας των δύο άκρων – Σφοδρή αντίδραση από το ΚΚΕ

Μαρινάκης: Επαναφορά της θεωρίας των δύο άκρων – Σφοδρή αντίδραση από το ΚΚΕ

Σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν αντιδράσεις στη δημόσια σφαίρα, προχώρησε ο Παύλος Μαρινάκης, καθώς επανέφερε στη δημόσια συζήτηση την «πολυφορεμένη» θεωρία των δύο άκρων, που στην σαμαρική περίοδο (2012-2015) ήταν καθημερινότητα.

Η αναφορά περί δύο άκρων σε κοινοβουλευτικά κόμματα

Στη συζήτηση για τη ρητορική μίσους που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και την όξυνση της βίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος που εκφράζει μισαλλοδοξία και πολλές φορές όχι μόνο στην άκρα δεξιά. Πολλές φορές και στα άλλα άκρα. Το μίσος δεν εκφράζεται μόνο με ρατσιστικές διατυπώσεις, εκφράζεται και με απειλές σε δημοσιογράφους. Εκφράζεται και με μισογυνισμό από το άλλο άκρο, το άλλο μέρος του φάσματος. Έχουμε όλοι ευθύνη να καταλάβουμε ότι η αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων δεν είναι μόνο ζήτημα καταστολής».

Στο κάδρο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ

Παράλληλα, ο Παύλος Μαρινάκης επεσήμανε ότι «αναφέρομαι και στην ρητορική που έχουν τα κόμματα της άκρας δεξιάς, αναφέρομαι και στην ρητορική που έχει ακουστεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν στοχοποίησει δημοσιογράφους Δεν έχει πολιτική χροιά και φόρτιση το μίσος. Το να μιλάς τόσο απαξιωτικά, όπως είχε πει ο πρόεδρος του ΚΚΕ και με τόσο σεξιστικό τρόπο για τις φοιτήτριες αυτής της χώρας, όλο αυτό μίσος είναι».

Σφοδρή αντίδραση από το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ με ανακοίνωση του ανέφερε ότι «ο κύριος Μαρινάκης συνέχισε σήμερα στον δρόμο της κυβερνητικής αυτογελοιοποίησης αναπαράγοντας τη φαιδρότητα περί “σεξισμού” του ΚΚΕ, εντάσσοντάς τη μάλιστα στο γνωστό αφήγημα περί μίσους των “άκρων”.
Ξεκαθαρίζουμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι το μόνο μίσος του ΚΚΕ είναι απέναντι σε όσους εκμεταλλεύονται αδύναμους ανθρώπους και σε όσους με τον τρόπο τους προάγουν τελικά τα κυκλώματα εκπόρνευσης, απέναντι σε όσους ευθύνονται για τα κρατικά εγκλήματα, όπως αυτό των Τεμπών, και μετά πασχίζουν να τα συγκαλύψουν, απέναντι σε όσους μετατρέπουν την υγεία του λαού σε εμπόριο, αφήνοντας ακόμη και καρκινοπαθείς χωρίς την αναγκαία θεραπεία. Απέναντι δηλαδή σ’ αυτά και πολλά ακόμη που υπηρετεί η κυβέρνηση με την πολιτική της».

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία και αθώωση Μίχου για βιασμό προτείνει η Εισαγγελέας

Ετοιμάζουν «μνημόνιο συνεργασίας» Ελλάδας-ΗΠΑ για συμμετοχή Ελλήνων στρατιωτών στον αμερικανικό στρατό;

Απογευματινά χειρουργεία: Ο τιμοκατάλογος της ντροπής, περηφάνεια του Άδωνη

Πολάκης: Αγαπηδάκη και Άδωνης έβαλαν πρόεδρο στον ΕΟΔΥ/ΚΕΕΛΠΝΟ πρόσωπο που είχε στραφεί εναντίον του

Ηλεία: Προκλητική κάλυψη στον επίορκο γιατρό – Εργάζεται κανονικά 15 ημέρες μετά τη σύλληψή του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter