Μαρινάκης: Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αναφορά περί «μη θέματος» για την τραγωδία των Τεμπών

Μαρινάκης: Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αναφορά περί «μη θέματος» για την τραγωδία των Τεμπών

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, για τα περί «μη θέματος» για την τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης, ανέφερε στην σκιά των δηλώσεων του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη για την αλλοίωση συνομιλιών ότι «επειδή είδα τον τίτλο και άκουσα και τη συνέντευξη, θεωρώ ότι υπάρχει μια αναντιστοιχία μεταξύ του τι προκύπτει από μια συνέντευξη και του τι λέει ο κ. Τερεζάκης, ο οποίος κάνει διάφορες υποθέσεις για το τι μπορεί να συνέβη, αλλά λέει ότι δεν έγινε κάτι συγκεκριμένα και στη Δικαιοσύνη και αποκλείει τέλος πάντων αυτό που έχουμε αποκλείσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι είναι από τα πιο χαρακτηριστικά ζητήματα παραποίησης πραγματικότητας και κυρίως να μπερδευτεί ο κόσμος. Εδώ μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι μη θέμα ως προς την ουσία του ζητήματος των Τεμπών. Μιλάμε για το ανθρώπινο λάθος, για να συνεννοηθούμε».

Έντονη αντίδραση από την αξιωματική αντιπολίτευση

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «ο τοξικός κυβερνητικός εκπρόσωπος τολμά, για πολλοστή φορά, να χαρακτηρίζει το έγκλημα των Τεμπών “μη θέμα”». Μάλιστα, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούν η κυβέρνηση να δώσει σαφείς απαντήσεις για το μοντάζ των συνομιλιών, μεταξύ του σταθμάρχη και των μηχανοδηγών, ώστε να τονισθεί το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους.

Από την άλλη, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχουν το θράσος να μιλούν για τοξικότητα αυτοί που κάνουν προεκλογική εκστρατεία στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων και καμπάνια επάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα. Σήμερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επανέλαβε το αυτονόητο: ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μονταζιέρας, δηλαδή αλλοίωσης στοιχείων με σκοπό την παραπλάνηση της κοινής γνώμης σχετικά με τις επίμαχες συνομιλίες».

Γυρίσουν τις πλάτες στην κυβέρνηση οι πολίτες

Οι δημοσκοπήσεις που έχουν βγει στη δημοσιότητα, μετά την πρόταση δυσπιστίας, όπου συζητήθηκε η τραγική υπόθεση των Τεμπών, δείχνουν, για άλλη μία φορά, ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών θεωρεί ότι υπάρχει σχέδιο συγκάλυψης. Πλέον, στο Μαξίμου επικρατεί μεγάλη ανησυχία, καθώς όλα τα ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα, δείχνουν, ότι το κυβερνών κόμμα, θα υποστεί μεγάλη εκλογική φθορά.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στο Μαξίμου από τις δημοσκοπήσεις – Ο Μητσοτάκης ενεργοποιεί ξανά το «χαρτί» Γκρίνμπεργκ

Έγκλημα Τέμπη: Δεν ζήτησαν τους διαλόγους που θα δείξουν ποιοι διέταξαν το μπάζωμα

Ο Κύρτσος αποκαλύπτει γιατί ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη

Φάμελλος για Ταμείο Ανάκαμψης: «Μοιράζετε τα κονδύλια σε κολλητούς και ημέτερους»

Έγκλημα Τέμπη: «Πυρά» από την Ευρωπαία Εισαγγελέα – «Πόσες τραγωδίες χρειάζονται για να καταλάβουμε ότι η διαφθορά σκοτώνει;» (Video)

Ο Άρης Πορτοσάλτε και οι φόβοι του για ήττα της ΝΔ στις Ευρωεκλογές

Χάρης Μαμουλάκης: Καιρός να συζητήσουμε σοβαρά τον σιδηρόδρομο στην Κρήτη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter