Μαρτίνς: « Καλή αρχή, να συνεχίσουμε έτσι»

Μαρτίνς: « Καλή αρχή, να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μετά την νίκη της ομάδας του επί του Άρη (2-1)δήλωσε ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας καθώς και για του τρεις βαθμούς.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς :

Για το ματς: «Το παιχνίδι είχε ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Προσπαθήσαμε πολύ και κρατήσαμε σε πολύ υψηλό ρυθμό το επίπεδο του παιχνιδιού απέναντι σε μια άριστη ομάδα όπως είναι ο Άρης, τη μοναδική ομάδα από την οποία χάσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μια πάρα πολύ καλή δυνατή ομάδα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι και ο Άρης είχε ευκαιρία να βάλει γκολ στο α’ ημίχρονο. Ευτυχώς τα καταφέραμε στο τέλος να νικήσουμε, την πρώτη μας νίκη στα playoffs. Ο Άρης είναι δυνατή ομάδα και σίγουρα θα τα πάει καλά. Εμείς κάναμε μια καλή αρχή και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε τα playoffs”.

Για τον Σισέ: “Έχει εξελιχθεί πολύ, έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ σαν παίκτης, από την επιστροφή του από τη Γαλλία και μετά πραγματικά φαίνεται πολύ πιο ώριμος, είναι έτοιμος έχει δώσει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό και έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter