Μαξίμου: Άλλο Πατούλης και άλλο Μπακογιάννης όταν πρόκειται για οικονομικό έλεγχο!

Μαξίμου: Άλλο Πατούλης και άλλο Μπακογιάννης όταν πρόκειται για οικονομικό έλεγχο!

Το αίμα νερό δεν γίνεται και ισχύει απόλυτα για το Μέγαρο Μαξίμου και για την Οικογενειοκρατία.

Μπορεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κατηγορήθηκε «εμμέσως» πως δεν στήριξε όσο έπρεπε τον ηττημένο πλέον για τη Δημαρχία της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη αλλά όπως δείχνουν σπεύδει να εξασφαλίσει πως δεν θα γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην εταιρία του Δήμου Αθηναίων «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» που «υλοποίησε» σειρά μεγάλων έργων στην Αθήνα.

Εκεί με τροπολογία που έφερε το μακρύ χέρι του Μαξίμου, βγάζει από το Διοικητικό της Συμβούλιο τον Δήμαρχο (που ήταν πρόεδρός του) και καταργεί την πρόβλεψη η πλειοψηφία των μελών του (7/11) να προέρχεται από το Δήμο. Έτσι αποκλείει κάθε μελλοντικό έλεγχο της εταιρείας, προστατεύοντας τον ανιψιό!

Ο λόγος λοιπόν απλός: Να αποφευχθεί κάθε δυνατότητα του νέου Δημάρχου να κάνει οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο.
Αν όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπεύδει να σώσει τον ανιψιό, δεν ισχύει το ίδιο για τον Γιώργο Πατούλη που «χάθηκε» σε μια νύχτα από την Περιφέρεια Αττικής με απόφαση Μαξίμου.

Όπως όλα δείχνουν με απόφαση του ίδιου κέντρου -του Μεγάρου Μαξίμου- ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς θα ξεσκονίσει όλες τις αποφάσεις και τις πράξεις με τη βοήθεια ορκωτών λογιστών για να βρεθεί γρήγορα στα πολιτικά αζήτητα ο Γιώργος Πατούλης. Λέγεται μάλιστα πως υπάρχουν περιπτώσεις που βγάζουν μάτι…

Τώρα γιατί το Μέγαρο Μαξίμου έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά για τη διαχείριση των οικονομικών σε δύο διαφορετικές περιοχές…

Ε, και αυτό βγάζει μάτι!

Οικογενειοκρατία γαρ…

Διαβάστε επίσης:

Σκανδαλώδη μεθόδευση Μητσοτάκη για να προστατευθεί ο Κώστας Μπακογιάννης καταγγέλλει ο Χάρης Δούκας

Χαρδαλιά ετοιμάζει ο Μητσοτάκης για να «κόψει» Πατούλη

«Συγγνώμη, λάθος…» από τον Πατούλη για το ζεϊμπέκικο μετά τον σάλο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter