Με το βλέμμα στην ακροδεξιά ράβει κουστούμι ο Μπογδάνος;

Με το βλέμμα στην ακροδεξιά ράβει κουστούμι ο Μπογδάνος;

Τέλη Μαΐου ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος επισκέπτεται το Μέγαρο Μαξίμου, ντυμένος όπως πάντα στην πένα, και το δημοσιοποιεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Λίγο αργότερα και με δεδομένες τις σχέσεις του με την Αστυνομία την οποία υπερασπίζεαι με πάθος και πάντα κατά των μεταναστών, ξεκινά τις επιθέσεις του κατά του αποτυχημένου κατά γενική ομολογία υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αρχικά ήπιες επιθέσεις οι οποίες στη συνέχεια εντατικοποιούνται και γίνονται πιο σκληρές.

Ζητάει από «το αρμόδιο Υπουργείο (…) να ανεβάσει στροφές» σημειώνοντας -ως υπερασπιστής των αρχών της Νέας Δημοκρατίας- ότι κινδυνεύει να μην υλοποιηθεί «ο προγραμματικός μας λόγος (…) και να αποδειχθούμε ασυνεπείς», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Οι επιθέσεις ωστόσο συνεχίζονται και μετατρέπονται σε ευθεία επίθεση κατά του υπουργού της κυβέρνησής του.

«Έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού», λέει για τον υπουργό Χρυσοχοΐδη για να συμπληρώσει κουνώντας το κόκκινο πανί στους γαλάζιους:

«Εγώ τι να κάνω για μια Αθήνα για την οποία μου λένε οι συμπολίτες μου ότι επί Νέας Δημοκρατίας έχει χειροτερέψει η κατάσταση, από την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι «δικαιούμαι και νομιμοποιούμαι να πω ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού».

Παράλληλα έχει συχνές και καλές επαφές με την Εκκλησία και συνεχίζει τις επισκέψεις του ώστε να απευθυνθεί στο ακροδεξιό ακροατήριό του που τον γνωρίζει από τότε που ως δημοσιογράφος -με ή χωρίς εισαγωγικά- καλούσε στο στούντιο τους Χρυσαυγίτες.

Στην τελευταία του ανάρτηση μάλιστα αναφέρεται στην τελευταία του επίσκεψη στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και προειδοποιεί ότι «καταπατώνται στοιχειώδη δικαιώματα πολιτών και μονίμων κατοίκων, στην Αθήνα» σημειώνοντας ότι «επωάζεται σιωπηρά μια νέα ΧΑ».

Παράλληλα καλεί να ενεργήσουν τώρα «αλλιώς σύντομα θα είναι πια αργά».

Και το ερώτημα που τίθεται είναι πάντα αν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ετοιμάζεται για τυχόν πρόωρες εκλογές ή αν αποβλέπει σε έναν επικείμενο ανασχηματισμό. Αν απλά τον θέλει ή αν έχει και κάποια άλλη θετική γνώμη.

Το γεγονός πως συνεχίζει τις επιθέσεις προς τον υπουργό της κυβέρνησης και ακόμα δεν έχει κληθεί να κατεβάσει τους τόνους ίσως και να δηλώνει πως αναμένει την αναβάθμιση και πως πρέπει να ετοιμάζει νέο κουστούμι…

Εκτός και αν απλά θέλουν την «καλή Χρυσή Αυγή» μέσα στη Νέα Δημοκρατία.

Ο καιρός θα δείξει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter