Μετά τους «αριστερούς του χαβιαριού» ο Μητσοτάκης ανακάλυψε και τους… «φιλελεύθερους πολυτελείας»

Μετά τους «αριστερούς του χαβιαριού» ο Μητσοτάκης ανακάλυψε και τους… «φιλελεύθερους πολυτελείας»
Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Διευρύνεται το πλάνο εχθρών του Κυριάκου Μητσοτάκη αφού μετά του «αριστερούς του χαβιαριού» ανακάλυψε και τους «φιλελεύθερους πολυτελείας».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, σε ένα ακόμα κρεσέντο λαϊκισμού στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το 2022, δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του μετά την κριτική που δέχεται για το food pass.

Διαβάστε επίσης:  Σκάνδαλο υποκλοπών: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να κρύβεται πίσω από τη Δικαιοσύνη

Ο ίδιος, επανέλαβε τα περί «αριστερών του χαβιαριού» όπως ακριβώς είχε κάνει και με το «καλάθι του νοικοκυριού» κάνοντας λόγο για σχόλια «που αλληλοδιαψεύδονται καθώς δεν μπορεί να συγκρίνεται ένα έκτακτο επίδομα με τα προεκλογικά αντίδωρα άλλων εποχών», ενώ επιτέθηκε και στους «φιλελεύθερους πολυτελείας» στη χώρα μας, όπως είπε, υποστηρίζοντας ότι «η αναδιανομή του πλούτου δεν ανταγωνίζεται την δημοσιονομική ισορροπία όταν πρόκειται για φόρους που δεν επιβαρύνουν το δημοσιονομικό χρέος».

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «η κυβέρνηση είναι στο πλευρό της κοινωνίας» και ότι η παράταξη της ΝΔ «είναι αληθινά λαϊκή και προοδευτική».

Διαβάστε επίσης: 

Ρεσιτάλ θράσους και αναλγησίας από Μητσοτάκη με αφορμή το «καλάθι του νοικοκυριού»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter