Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα για τους sugar daddies: «Δεν θα παραμένετε άλλο στο απυρόβλητο» (Video)

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα για τους sugar daddies: «Δεν θα παραμένετε άλλο στο απυρόβλητο» (Video)

Σφοδρή επίθεση κατά του ΓΓ του ΚΚΕ Δήμητρη Κουτσούμπα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη χθεσινή αναφορά του στην εκπόρενευση φοιτητριών στο εξωτερικό, προκειμένου να πληρώσουν τα πανεπιστημιακά τους δίδακτρα.

Ήδη από την αρχή της ομιλίας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, χρησιμοποιώντας ιδιαιτέρως αιχμηρό λόγο κατά του ΚΚΕ και του Δημήτρη Κουτσούμπα, προειδοποιώντας μάλιστα ότι «δεν θα παραμένετε άλλο στο απυρόβλητο».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «το ΚΚΕ παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη εντός αυτής της αίθουσας. Και μας πείτε για αντικομμουνισμό, κάθε φορά που σας ασκούμε κριτική».

«Ισως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα, γιατί αλλού συνέβαιναν αυτά που περιγράψατε χθες. Αλλά ευτυχώς, για όλους μας, τα ζητήματα αυτά τα έχει λύσει η Ιστορία» πρόσθεσε.

«Δεν θα παραμένετε άλλο στο απυρόβλητο ως δήθεν δύναμη εκσυγχρονισμού, όταν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο μιλάτε κατά των γυναικών με άθλια σεξιστικά σχόλια και δεν έχετε το θάρρος να βγείτε και να πείτε συγγνώμη, έκανα λάθος» κατέληξε ο πρωθυπουργός, υπό τις διαμαρτυρίες του κ. Κουτσούμπα. «Οι φωνές σας δεν θα συγκαλύψουν την ένδεια των επιχειρημάτων σας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Στις αναφορές του Κυρ. Μητσοτάκη ότι το ΚΚΕ είναι αναχρονιστικό κόμμα, ο Δ. Κουτσούμπας απάντησε πως «το να λες εσύ ότι το ΚΚΕ είναι αναχρονιστικό κόμμα είναι τιμή για το ΚΚΕ», λέγοντας του επίσης να αναζητήσει «τι πραγματικά μας λένε βουλευτές της ΝΔ στους διαδρόμους του κοινοβουλίου» για τις καταγγελίες του ΚΚΕ. «Να ντρέπεστε που δεν λέτε τίποτα για τη δράση εμπόρων που επιδιώκουν τον εκμαυλισμό φοιτητριών και φοιτητών», συμπλήρωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 2:00 και μετά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter