Μπάσκετ: Θρίαμβος της ΑΕΚ σε άδειο γήπεδο

Μπάσκετ: Θρίαμβος της ΑΕΚ σε άδειο γήπεδο
Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που ξεκίνησε με το δεξί τη φάση play-in του Basketball Champions League, αφού νίκησε κεκλεισμένων των θυρών την τουρκική Τόφας, του Δημήτρη Πρίφτη, με 73-70 στα Λιόσια.
Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 35-37. O “Δικέφαλος” καλείται να κερδίσει το ένα από τα μάξιμουμ δύο παιχνίδια που υπολείπονται για να προκριθεί στον επόμενο γύρο.
Η ΑΕΚ ξέφυγε μετά το 61-62 και έφτασε στο 73-64, με πρωταγωνιστές τους Στρέλνιεκς, Μίτσελ (πέτυχαν από 16 πόντους) και εξαιρετική άμυνα. Οι Τούρκοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο φινάλε, αλλά ο Γκρέι αστόχησε σε σουτ τριών πόντων.

Ο αγώνας έγινε χωρίς θεατές, λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ για επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της σε προηγούμενο ματς. Σε άδειο γήπεδο θα γίνει και το τρίτο ματς, εάν η σειρά φτάσει στο 1-1.

Από την ΑΕΚ, του Ηλία Καντζούρη, διακρίθηκαν και οι Μάιλς 12, Φλιώνης 9.
Το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ χρειάζονται δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες για να αποκλείσουν τη Ντιζόν και τη Λιέτουβος αντίθετα. Ο «Δικέφαλος» γνώρισε βαριά ήττα στη Λιθουανία με 85-62, ενώ η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχασε στις λεπτομέρειες στη Γαλλία (89-82, Ράιλι 17, Χαντς 11)), αν και προηγήθηκε με 34-42 στις αρχές του β’ ημιχρόνου. Ξεχώρισαν οι Αγραβάνης (22) και Ντένμον (21).
Ο δεύτερος αγώνας σε όλα τα ζευγάρια θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, σε Προύσα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter