Μπάσκετ: Ξεκίνημα με το δεξί για τον Βόβορα

Μπάσκετ: Ξεκίνημα με το δεξί για τον Βόβορα

Με μία δύσκολη νίκη στο Λαύριο ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του Παναθηναϊκού: 82-91. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 45-45.

Το Λαύριο επέστρεψε από το -11 του 23ου λεπτού με απανωτά τρίποντα του Ουίλιαμς (58-60), αλλά ο Ντάριλ Μέικον βοήθησε τους πρωταθλητές να ξεφύγουν και πάλι: 60-71 στο τέλος της γ’ περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός είχε στο τιμόνι του μετά από 15 μήνες τον Γιώργο Βόβορα, αλλά όχι τον Χρήστο Σερέλη στο πλευρό του. Ο μέχρι τις αρχές της εβδομάδας προπονητής του Λαυρίου έμεινε ανενεργός, από σεβασμό προς την πρώην ομάδα του. Το πόστο του Σερέλη στο Λαύριο ανέλαβε ο Σάββας Καμπερίδης.

«Προσπαθήσαμε να δώσουμε μία ψυχολογική ώθηση στα παιδιά, αφού προηγήθηκε μία δύσκολη εβδομάδα», είπε ο Βόβορας. «Θα προσπαθήσουμε βήμα βήμα να χτίσουμε κάποια πράγματα».

Από το «τριφύλλι», που παρατάχθηκε χωρίς τους Νέντοβιτς, Παπαγιάννη, ξεχώρισαν οι Μέικον (21), Παπαπέτρου (21), Ουάιτ (20), Έβανς (15). Οι Βον (19), Νικολαΐδης (16), Μουράτος (15), Κακλαμανάκης (13) ήταν οι καλύτεροι του Λαυρίου.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 18-2, ενώ ο Ολυμπιακός προηγείται με 20-1, μετά τη χθεσινή νίκη του επί της Λάρισας. Ακολουθούν οι Κολοσσός (13-8), Προμηθέας (11-7), ενώ το Λαύριο έπεσε στο 7-14.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter