Μπουντεσλίγκα: Επτά αγωνιστικές στον αρχηγό της Αϊντραχτ

Μπουντεσλίγκα: Επτά αγωνιστικές στον αρχηγό της Αϊντραχτ

H «καμπάνα» έπεσε πολύ βαριά στον αρχηγό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Νταβίντ Άμπραχαμ καθώς η πειθαρχική επιτροπή της Μπουντεσλίγκα τον τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού επτά αγωνιστικών γιατί κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Φράιμπουργκ, «γκρέμισε» τον αντίπαλο προπονητή, Κρίστιαν Στράιχ.

Έτσι ο Αργεντινός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην δράση στις 25 Ιανουαρίου για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος της Άιντραχτ κόντρα στην Λειψία, όταν θα έχει εκτίσει την ποινή αποκλεισμού του και μόλις επαναρχίσει από την χειμερινή διακοπή του το γερμανικό πρωτάθλημα.

Το περιστατικό

Στις καθυστερήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού ο 33χρονος ποδοσφαιριστής απώθησε βίαια τον προπονητή των αντιπάλων Κρίστιαν Στράιχ, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να βρεθεί στο χορτάρι. 

Το αποτέλεσμα ήταν να πεταχτούν από τον πάγκο οι αναπληρωματικοί παίκτες των γηπεδούχων και να δημιουργηθεί χάος στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να αποβάλει τελικά τον Άμπραχαμ από το ματς, όπως και τον αναπληρωματικό της Φράιμπουργκ, Γκρίφο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter