Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-0: Μπορεί την ανατροπή στην Τούμπα ο «Δικέφαλος» (Videos)

Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-0: Μπορεί την ανατροπή στην Τούμπα ο «Δικέφαλος» (Videos)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 στο Βέλγιο από την Μπριζ στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων στο Conference League και στη ρεβάνς της Τούμπας την ερχόμενη Πέμπτη (18/4) μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να βρεθεί αυτός στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Η βελγική ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’. Ο Βανάκεν άνοιξε αριστερά, έγινε η παράλληλη μπαλιά προς τον ανενόχλητο Βέτλεσεν στο ύψος του πέναλτι, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-0. Η άμυνα του Δικέφαλου πιάστηκε στον ύπνο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Ντε Κάιπερ έγινε αποδέκτης της μπάλας, πάσαρε στον Τιάγκο που έκανε την προβολή, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ηταν εμφανές ότι ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στην αμυντική του λειτουργία, καθώς στο ξεκίνημα του ματς δεν πατούσαν καλά οι Μεϊτέ, Οζντόεφ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να δημιουργούν φάσεις, ενώ η πρώτη… υποψία ευκαιρίας για τον Δικέφαλο ήταν στο 39’ με τον Μεϊτέ. Στο 44’ ο Τάισον δοκίμασε το πόδι του, αλλά ήταν άστοχος.






Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ βγήκε πιο μπροστά, η Μπριζ προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις καθώς η ελληνική ομάδα άφηνε κενά πίσω και το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά. Ο «δικέφαλος» δεν έβρισκε λύσεις στην επίθεση και στο 77’ ο Κοτάρσκι ανέτρεψε τον Ομιεντίκα για να καταλογιστεί πέναλτι. Το εκτέλεσε ο πρώτος σκόρερ της Μπριζ ο Τιάγκο αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε με τα πόδια και κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ. Οι Βέλγοι πάντως διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα με την ελληνική ομάδα να μη μπορεί να γίνει απειλητική παρά τις αλλαγές του Λουτσέσκου και το 1-0 να παραμένει ως το φινάλε.

O Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τιάγκο, Ντε Κάιπερ, Τόμας, Μέχελε. Αξιοσημείωτο ότι και οι τρεις Βέλγοι που δέχθηκαν κάρτα, θα απουσιάσουν από τη ρεβάνς…

ΜΠΡΙΖ: Τζάκερς, Σπίλερς, Μέχελε, Ντε Κάιπερ, Σόμπε, Ομιεντίκα, Βανάκεν, Βέτλεσεν (73’ Μπαλάντα), Σκόρας, Τιάγκο, Ζούτγκλα (73’ Νούζα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81’ Οτο), Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73’ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σαμάτα (73’ Τόμας)).

*Ο ΠΑΟΚ θα κάνει διάβημα στην UEFA για αυθαιρεσία της αστυνομίας του Βελγίου, προκατάληψη και πλημμελή άσκηση καθηκόντων που οδήγησε σε κομφούζιο καθώς έμειναν έξω από το γήπεδο φίλαθλοι με εισιτήρια, οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν και με σκληρότητα από την βελγική αστυνομία.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter