Νάπολι: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Ντε Λαουρέντις με τους παίκτες και τον προπονητή

Νάπολι: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Ντε Λαουρέντις με τους παίκτες και τον προπονητή

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις διοίκησης και παικτών στη Νάπολι μετά την αναταραχή που ξέσπασε με τη λήξη του αγώνα της Τρίτης (5/11), όπου η ιταλική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδο της με την αυστριακή Ζάλτσμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας σε Καμπιονάτο και Ευρώπη ξεχείλισαν το ποτήρι της οργής στις τάξεις των οπαδών και κυρίως του ιδιοκτήτη Αουρέλιο ντε Λαουρέντις που βάλει κατά παικτών και προπονητή! 

«Μάντρωμα εδώ και τώρα»

Μετά την ήττα από την Ρόμα το περασμένο Σάββατο στη Ρώμη, ο Ντε Λαουρέντις αποφάσισε να βάλει τους ποδοσφαιριστές σε απομόνωση προκειμένου να τους δεν συνεφέρει. «Δεν πρόκειται για τιμωρία αλλά μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι παίκτες και να βρουν κίνητρα» είχε δηλώσει ο ιδιοκτήτης των «παρτενοπέι». 

Όμως ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι εξέφρασε δημόσια την αντίθεση του σε αυτό το μέτρο. Όμως τα πράγματα πήραν δραματική τροπή μετά τον αγώνα της Τρίτης στο «Σαν Πάολο».

 Ο Ντε Λαουρέντις ζήτησε «μάντρωμα εδώ και τώρα» κι έδωσε εντολή να επιβιβαστούν οι παίκτες στο πούλμαν για να αναχωρήσουν για το ξενοδοχείο, με σκοπό να παραμείνουν εκεί μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (9/11) με την Τζένοα. Ο Αντσελότι διαφώνησε εκ νέου ενώ οι παίκτες… επαναστάτησαν και αποφάσισαν να μην μπουν το πούλαμαν κι έφυγαν απ΄οτο γήπεδο με τα αυτοκίνητα τους για τα σπίτια τους κάτι που τρέλανε τον ιδιοκτήτη!

Ο Ντε Λαουρέντις σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οργισμένος από την συμπεριφορά όλων ετοιμάζει σοβαρές κυρώσεις προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Αντσελότι, για τον οποίο λέγεται ότι είναι θέμα ωρών η απόλυση του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι δύο άνδρες είχαν μία επεισοδιακή τηλεφωνική επικοινωνία, με τον πρόεδρο της Νάπολι να μην συγχωρεί τον 60χρονο τεχνικό για την δημόσια διαφωνία του. «Ο Ντε Λαουρέντις μίλησε με τους δικηγόρους του για τα πιθανά μέτρα που μπορεί να πάρει εναντίον των παικτών αλλά και τη δυνατότητα να τερματίσει όσο πιο αναίμακτα (οικονομικά) το συμβόλαιο του Αντσελότι» λένε τα δημοσιεύματα

Για την ώρα πάντως η διοίκηση της Νάπολι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η Εταιρία ανακοινώνει ότι σχετικά με τις συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών σε πειθαρχικά θέματα, θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να προασπίσει τα οικονομικά της συμφέροντα, αλλά και θέματα της εικόνας της. Διευκρινίζουμε πως η ομάδα δεν θα κάνει δηλώσεις στον Τύπο μέχρι να παρθούν οριστικές αποφάσεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter