ΝΔ: Κόπηκε από υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Φαήλος Κρανιδιώτης

ΝΔ: Κόπηκε από υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Τελείωσε στην αρχή του το… φλερτ του Φαήλου Κρανιδιώτη, που υπήρξε υποψήφιος και επικεφαλής σε ακροδεξιά σχήματα, με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος επικοινώνησε με τον δικηγόρο και τον ενημέρωσε πως δεν θα συμπεριληφθεί στις εκλογικές λίστες του κόμματος.

Σημειώνεται ότι η σχετική φημολογία στηριζόταν στο ότι η Νέα Δημοκρατία αναζητάει μια υποψηφιότητα «αμιγώς δεξιά», προκειμένου να συσπειρώσει αυτό το ακροατήριο.

Ο κ. Κρανιδιώτης, ο οποίος φέρεται να έχει… μεταφερθεί στη λεγόμενη δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, με τις ακροδεξιές απόψεις του σε πολλά θέματα, είχε βολιδοσκοπηθεί για τις ευρωεκλογές, με τη λογική ότι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει ένα «άνοιγμα» της κυβερνώσας παράταξης προς το δεξιό κοινό.

Τελικά επικράτησαν δεύτερες σκέψεις.

Ο ίδιος ο Κρανιδιώτης σύμφωνα με πληροφορίες αποδίδει το κόψιμό του από τις λίστες στο Σημιτικό ΠΑΣΟΚ που έχει αλώσει το Μέγαρο Μαξίμου και το οποίο φόβισε τον Μητσοτάκη για την υποψηφιότητά του.

Διαβάστε επίσης:

Ευάγγελος Αντώναρος: Υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – «Ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξει»

Κεφαλογιάννη εναντίον Μενδώνη: «Ανεπίτρεπτη παρέμβαση στην αγορά» η ποσόστωση στην ελληνική μουσική

«Πυρά» Ακρίτα μετά την εισαγγελική πρόταση για Μίχο: «Αισθάνομαι σωματικά άρρωστη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter