Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση Έλληνα συλληφθέντα – Ζητά δείγμα DNA από όλους

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση Έλληνα συλληφθέντα – Ζητά δείγμα DNA από όλους

Την υπεράσπιση Έλληνα, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των 103 συλληφθέντων που οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα ως κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ίδιος μιλώντας έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ανέφερε ότι ο πελάτης του είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συνελήφθη αρκετές ώρες μετά το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες και επισημαίνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή.

Ο Έλληνας συλληφθέντας κατηγορείται μεταξύ άλλων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, με τον ποινικολόγο να τονίζει πως δεν έχει ακόμη προλάβει να διαβάσει ολόκληρη τη δικογραφία, ώστε να δει για ποια άλλα εγκλήματα κατηγορείται.

Ο Αλέξης Κούγιας επέρριψε ευθύνες στην Αστυνομία και υπογράμμισε πως οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να προσπαθήσουν να διορθώσουν τις παραλείψεις και τα λάθη τη ΕΛ.ΑΣ.

Ο ποινικολόγος ζήτησε να ληφθεί δείγμα DNA από όλους τους κατηγορούμενους και να πραγματοποιούν σχετικές εξετάσεις ώστε να συνδεθούν με την υπόθεση. «Εάν δεν γίνει αυτό όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα» δήλωσε.

«Σήμερα δεν θα μπορέσουν να φτάσουν ούτε στον ανακριτή» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, επισημαίνοντας ότι πρέπει να επιστρέψουν στη ΓΑΔΑ για να πραγματοποιηθούν οι λήψεις DNA και να ταυτοποιηθούν.

Συνολικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας οι συλληφθέντες είναι 104.

Ειδικότερα, στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν 103 άτομα και συγκεκριμένα 97 Κροάτες, δύο Έλληνες, ένας Αλβανός, ένας Αυστριακός, ένας Γερμανός και ένας Βόσνιος, ενώ ένας ακόμα Κροάτης, που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ερυθρό Σταυρό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter