Νέες αναταράξεις στους «Σπαρτιάτες»: Μήνυση Κατσιβαρδά σε Στίγκα

Νέες αναταράξεις στους «Σπαρτιάτες»: Μήνυση Κατσιβαρδά σε Στίγκα

Μήνυση εναντίον του προέδρου των «Σπαρτιατών» κατέθεσε ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, κατηγορώντας τον συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή κατάθεση ενώπιον της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο πρώην βουλευτής του μορφώματος, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου, χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς του Βασίλη Στίγκα είτε στη Βουλή, είτε ενώπιον της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού ή στα ΜΜΕ σε σχέση τόσο με τις «εξωθεσμικές πιέσεις» που κατήγγειλε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» όσο και με το αίτημα μελών της ΚΟ για διεξαγωγή συνεδρίου που σκοπό είχε να καθαιρέσει τον κ. Στίγκα.

Επιπλέον, αρνείται πως ήταν μέλος του κόμματος «Έλληνες», υποστηρίζοντας πως γνωρίζει τον κ. Στίγκα από το 2014 μέσω του κόμματος Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός. Αρνείται δε ότι ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ υπογραμμίζει πως η σχέση του με τον καταδικασμένο ναζί, Ηλία Κασιδιάρη, ήταν μόνο νομική, καθώς ήταν συνήγορος του.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κατσιβαρδάς είναι ο δεύτερος ανεξάρτητος βουλευτής που εκλέχτηκε με τους «Σπαρτιάτες», αφού το ίδιο κοινοβουλευτικό status διατηρεί ο Κωνσταντίνος Φλώρος.

Διαβάστε επίσης: «Σπαρτιάτες»: Δεν ζητά πίσω την έδρα του Κατσιβαρδά ο Στίγκας

Βουλή: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς από τους «Σπαρτιάτες»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter