Νέο ομολογιακό Αμοιβαίο Κεφάλαιο από την Attica Bank και την 3Κ Investment Partners

Νέο ομολογιακό Αμοιβαίο Κεφάλαιο από την Attica Bank και την 3Κ Investment Partners

Η Attica Bank ανακοινώνει την έκδοση του νέου αμοιβαίου κεφαλαίου διετούς διάρκειας «3K/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό 2026» σε συνεργασία με την 3K Investment Partners.

Το νέο Α/Κ προσφέρει τη δυνατότητα στους επενδυτές να τοποθετηθούν εμμέσως σε ελληνικά και διεθνή, εταιρικά και κρατικά ομόλογα, διευρύνοντας το φάσμα των επενδυτικών επιλογών τους και επιδιώκοντας να «κλειδώσει» την μελλοντική αξία της επένδυσής τους, ανεξάρτητα από τις κινήσεις των επιτοκίων καταθέσεων.

To «3K/Τράπεζα Αττικής Premier Income Ομολογιακό 2026» έχει διάρκεια 2 ετών με λήξη έως την 30η Απριλίου 2026. Η περίοδος συμμετοχών ξεκινάει την Τρίτη 26 Μαρτίου και λήγει στις 26 Απριλίου 2024, σε όλα τα καταστήματα της Attica Bank και στην 3K Investment Partners.

Η Attica Bank ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των επενδυτικών επιλογών που διαθέτει στους πελάτες της, σε συνδυασμό με την επενδυτική τεχνογνωσία της 3K Investment Partners, συνεισφέροντας στη δυνατότητα αποδοτικότερης αξιοποίησης της περιουσίας τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter