Νίκη για ΟΣΦΠ (3-0 τον Αρη), ήττα για ΠΑΟΚ (1-0 από την PSV)

Νίκη για ΟΣΦΠ (3-0 τον Αρη), ήττα για ΠΑΟΚ (1-0 από την PSV)

Ο Ολυμπιακός μία εβδομάδα πριν από το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη Νέφτσι Μπακού έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, επικρατώντας στο Φάληρο σε φιλικό 3-0 του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν πιο δυνατά, αλλά στάθηκαν άτυχοι, αφού είχαν δύο δοκάρια. Το πρώτο με τον Λούκας Σάσα στο 20’ και το δεύτερο στο 30’ με τον Γκάμα. Οι πρωταθλητές σκόραραν στην πρώτη τους επιθετική προσπάθεια. Στο 37’ ο Ραντζέλοβιτς έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Καμαρά νίκησε από κοντά τον Ντένις με καρφωτή κεφαλιά.

Το 2-0 έγινε στο 43’. Ο Ελ Αραμπί τροφοδότησε τον Εμβιλά και ο Γάλλος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Αρης απείλησε στο 59’ με τον Μήτρογλου και στο 72’ ο Κουέστα απέκρουσε το μακρινό σουτ του Ραντζέλοβιτς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 78’. Ο Κουντέ πέρασε δύο αντιπάλους, πάτησε περιοχή, γύρισε στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0!

«Ήταν ένα δυνατό τεστ το οποίο θέλαμε. Είχαμε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Σε δύο τελικές του Ολυμπιακού δεχθήκαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις αλλαγές έπεσε ο ρυθμός καθώς έπαιξαν παιδιά τα οποία δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας και χρειάζονται χρόνο. Κρατάμε την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Ακης Μάντζιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος (46′ Λαλά), Σεμέδο (65′ Ουσεϊνού Μπα), Παπασταθόπουλος (79′ Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79′ Σουρλής), Μπουχαλάκης (65′ Κούντε), Καμαρά (46′ Χασάν), Ραντζέλοβιτς (79′ Τσούμιτς), Μασούρας (46′ Αγκιμπού), Αραμπί (65′ Βρουσάι).

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Ντένις (46′ Κουέστα), Σάκιτς, Μπεναλουάν (82′ Ασλανίδης), Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια (55′ Τζέγκο), Ματέο Γκαρσία (69′ Γκάνεα), Γκάμα (55′ Μήτρογλου), Μπερτόγλιο (55′ Μπρούνο), Μαντσίνι (69′ Μάνος).

Ήττα για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο «Philips Stadium» την Αϊντχόφεν στο πρώτο δυνατό φιλικό της σεζόν και ηττήθηκε με 1-0. Η PSV στο 26’ είχε δοκάρι με τον Φαν Χίνκελ, ενώ στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μαντουέκε.

Με τον Δικέφαλο έκανε ντεμπούτο ο Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ ο Ρασβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

PSV Αϊντχόφεν (α’ ημίχρονο): Ντρόμελ, Μουένε, Ραμάλιο, Μποσκαλί, Μαξ, Φαν Χίνγκελ, Σανγκαρέ, Μαντουέκε, Φερτέσεν, Γκέτσε, Ζάχαβι.

PSV Αϊντχόφεν (β’ ημίχρονο): Ντρόμελ, Τέζε, Ομπίσπο, Βιέργκεβερ, Όπεγκαρντ, Πρέπερ, Σανγκαρέ (85’ Ρίγκο), Τόμας (83’ Σάμπο), Μάουρο, Φοφανά, Ιχατάρεν.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Σφιντέρσκι.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Σβαμπ, Νινούα, Βρακάς, Τζόλης, Μουργκ, Ολιβέιρα (78’ Κούτσιας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter