«Συμβόλαιο για την Αλλαγή»: Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Συμβόλαιο για την Αλλαγή»: Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την τετραετία 2023-27 παρουσιάζει το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας σε ειδική εκδήλωση στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου στις 18:00.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προλογίσει την παρουσίαση του «Συμβολαίου για την Αλλαγή» μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για 11 σημαντικές δεσμεύσεις οι οποίες έχουν ως στόχο να αποτελέσουν εφαλτήριο συζητήσεων μετά τις εκλογές για τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης.

«Θα καταθέσω δημόσια, ανοιχτά, στον ελληνικό λαό, στους δημοκρατικούς πολίτες, στους προοδευτικούς πολίτες και στα κόμματα, σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις αυτό που εμείς ονομάζουμε “Συμβόλαιο Αλλαγής”» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε «δηλαδή τις 11 σημαντικές δεσμεύσεις στις οποίες θα καλέσουμε να ανοίξει συζήτηση μετά τις εκλογές για την προγραμματική σύγκληση και πάνω εκεί να δούμε: Θέλουμε ένα ΕΣΥ το οποίο θα είναι ισχυρό; Το οποίο θα είναι ανοιχτό στον κόσμο», ανέφερε σχετικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Μέθοδοι Τραμπ από τον Μητσοτάκη – Δεν είναι χαλαρή η ψήφος της απλής αναλογικής (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter