Ο Δ. Τεμπονέρας καταρρίπτει τα ψεύδη της ΝΔ για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ο Δ. Τεμπονέρας καταρρίπτει τα ψεύδη της ΝΔ για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Τα ωμά ψεύδη της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και την παραπλανητική επιχειρηματολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει την πρόσληψη 70.000 προσωπικών βοηθών κατέρριψε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Attica TV ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξεκαθάρισε πως το κόμμα δεν μιλάει για 70.000 προσωπικούς βοηθούς αλλά για κάλυψη 70.000 αναπήρων.

«Προσέξτε λίγο τα fake news πώς αναπαράγονται πολλές φορές. Αν διαβάσετε το πρόγραμμά μας πουθενά δεν θα βρείτε ρύθμιση η οποία να μιλάει για 70.000 βοηθούς. Λέμε ότι ανάλογα με τις ανάγκες των ασθενών θα προκύψουν προσωπικοί βοηθοί για 70.000 αναπήρους. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό», δήλωσε συγκεκριμένα ο Δ. Τεμπονέρας.

«Το έχουμε κοστολογήσει ανάλογα με τις ανάγκες και είναι μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Απόλυτος αριθμός δεν μπορεί να υπάρξει γιατί οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να περάσουν από μια επιτροπή, να αξιολογηθεί η αναπηρία τους και να δουν αν πράγματι δικαιούνται προσωπικό βοηθό», κατέληξε στην παρέμβασή του.

Διαβάστε επίσης:

Τεμπονέρας: «Το μόνο που μένει στον Μητσοτάκη είναι να πει στον λαό: ‘Συγγνώμη, σας εξαπάτησα’»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter