Ο Ιταλός διαιτητής Ντανιέλε Ντοβέρι στο ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας

Ο Ιταλός διαιτητής Ντανιέλε Ντοβέρι στο ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας

Ο 42χρονος Ιταλός διαιτητής, Ντανιέλε Ντοβέρι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό του Champions League στην άδεια Τούμπα (Τρίτη 25/08, 21:00).

Ο Ιταλός ρέφερι που είναι διεθνής από το 2001 (την περσινή σεζόν διηύθυνε δύο παιχνίδια προκριματικών Champions League και δύο για το Europa League) έχεδι αφήσει καλές αναμνήσεις στον «δικέφαλο» καθώς την σεζόν 2019-19 είχε σφυρίξει στο ντέρμπι παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και είχε νικήσει 2-1 τον συντοπίτη του.

Βοηθοί του Ιταλού θα είναι οι συμπατριώτες του Ματέο Πάσερι, Ντάριο Κεκκόνι και Τζιανπάολο Καλβαρέσε. Να σημειωθεί ότι ο Ντοβέρι έχει διευθύνει και τον τελικό του Κόπα Ιτάλια, Νάπολι -Γιουβέντους.

Παπαπέτρου στο μπαράζ

Ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το πρώτο αγώνα μπαράζ για μια θέση στην Σούπερ Λίγκα της νέας σεζόν ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Πηγάδια το ερχόμενο Σάββατο (22/8, 20:00). Βοηθούς του θα έχει τους Ιορδάνη Απτόσογλου και Τρύφωνα Πετρόπουλο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Άγγελος Ευαγγέλου και Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter