Ο κατά φαντασίαν συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης παρών και στην πορεία του Κασιδιάρη

Ο κατά φαντασίαν συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης παρών και στην πορεία του Κασιδιάρη

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά λέει μια παροιμία, για τον Τάσο Ποτσέπη όμως, γνωστό και από τη φράση «αγάπη μόνο», μια στολή που αναγράφει ΕΛ.ΑΣ τον κάνει αυτομάτως και συνοριοφύλακα.

Στο μυαλό του Τάσου Ποτσέπη φαίνεται πως η «πρόσληψή» στη Συνοριοφυλακή της Χίου, την οποία διατυμπανίζει στα social media φορώντας μια στολή η οποία δεν έχει σχέση με καμία από τις επίσημες στολές της ΕΛΑΣ, είναι ήδη συνοριοφύλακας. 

Πράγματι, ο… «Αγάπη Μόνο» συγκέντρωσε υψηλό αριθμό μορίων – ήταν τρίτος μάλιστα – στον πίνακα όσων πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για να ενταχθούν στη Συνοριοφυλακή της Χίου. Ωστόσο, η διαδικασία των προσλήψεων δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού έπειτα από την υποβολή ενστάσεων, ακολουθούν και αθλητικές και ψυχοτεχνικές διαδικασίας οι οποίες δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα.

Η ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο ενημέρωσε ότι όσοι αναγράφονται στους πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη φορά που είχε προσπαθήσει να μπει στην Ελληνική Αστυνομία το 2019, ο Τάσος Ποτσέπης είχε συγκεντρώσει αρκετά μόρια για τις Ειδικές Δυνάμεις αλλά είχε κοπεί στα ψυχοτεχνικά τεστ.

Στο πλευρό του Κασιδιάρη

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως λίγα 24ωρα πριν ανακοινώσει ο ίδιος την «εισαγωγή» του στη Συνοριακή Φρουρά, ο φακός τον απαθανάτισε να βρίσκεται στην πορεία της οποίας ηγείτο ο υπόδικος Ηλίας Κασιδιάρης στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter