Ο Μπέος προκαλεί Αγοραστό και υπουργείο Παιδείας – «Τα σχολεία θα ανοίξουν με δική μου ευθύνη»

Ο Μπέος προκαλεί Αγοραστό και υπουργείο Παιδείας – «Τα σχολεία θα ανοίξουν με δική μου ευθύνη»

Τα σχολεία του Βόλου θα λειτουργήσουν κανονικά από την προσεχή Δευτέρα (2/10) δήλωσε, με το πιο αυτάρεσκο ύφος ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Παρόλο που για τέτοια απόφαση πρέπει να συμφωνήσει η Περιφέρεια, ο δήμαρχος Βόλου, που άφησε την πόλη του να πνιγεί και μιλούσε για χριστουγγενιάτικο στολισμό ενώ ο χείμαρρος Κραυσίδωνας ήταν ακαθάριστος, είπε ότι «τη Δευτέρα με δική μου ευθύνη θα ανοίξουν τα σχολεία»

Μάλιστα προκάλεσε κάθε άλλη αρχή: «Θα βγει σχετική ανακοίνωση και ας βγουν να την ανακαλέσουν. Τα παιδιά πρέπει να πάνε στο σχολείο. Αν δύο-τρία σχολεία έχουν πρόβλημα θα το δούμε επί τόπου. Αναφέρομαι σε μικροπροβλήματα. Περιμένω τώρα την έκθεση της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και βασική προϋπόθεση είναι όλα τα σχολεία να έχουν νερό».

Διαβάστε επίσης: Ξεματιάστρες στον Βόλο και καφετζούδες στην Πολιτική Προστασία – Πείτε κι εσείς, κ. Βορίδη

Βόλος: Κινδυνεύει με νέα πλημμύρα – Φερτές ύλες έχουν μπαζώσει τον Κραυσίδωνα

Σχετικά με την κατάσταση της πόλης, ο Αχιλλέας Μπέος, είπε στον ΣΚΑΪ  ότι σε 20 ημέρες θα έχει καθαρίσει η πόλη του Βόλου από τη λάσπης και τα φερτά υλικά που συσσωρεύτηκαν μετά την κακοκαιρία Elias.

Ακόμη είπε ότι «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περίπου γιατί υπάρχουν σημαντικές βλάβες και αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Το νερό έχει επανέλθει κατά 65% το νερό. Δεν θα πιούν, όμως, ακόμα γιατί οι αγωγοί γέμισαν ξανά λάσπες».

Τερμάτισε και τον λαϊκισμό όταν, κληθείς να σχολιάσει την εξαγγελία Κασσελάκη για δεύτερη επίσκεψη στον Βόλο, είπε «να έρθει το συντομότερο αλλά να πάρει τον Τάιλερ για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter