Ο σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν στο Docville αυτή την Κυριακή με το Documento

Ο σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν στο Docville αυτή την Κυριακή με το Documento

Λίγες μέρες πριν βρεθεί στο 2o Evia Film Project ο σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν μιλάει με την Χρυσούλα Παπαϊωάννου για το σινεμά, την οικολογία, τη νέα του ταινία, την Αμερική του Τραμπ και φυσικά το Χόλιγουντ.

Οι Deep Purple ετοιμάζονται να ανέβουν στη σκηνή του Terra Vibe κι η Έμυ Ντούρου βρίσκει την ευκαιρία για μια κουβέντα με τον Ρότζερ Γκλόβερ με θέμα τη διαδρομή της ιστορικής μπάντας και, ειδικά, τις λεπτομέρειες από την επεισοδιακή ηχογράφηση του «Smoke on the water».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών κι ο Αντώνης Μποσκοΐτης θυμάται την ιστορία του πιο καλτ δίσκου του ξεχωριστού τραγουδιστή αλλά και της εγχώριας δισκογραφίας.

Συζήτηση του Παντελή Δεντάκη και του Γιάννη Παπαδόπουλου με την Ηλέκτρα Ζαργάνη για την παράσταση «Το Ρόδο είναι Ρόδο» που ανεβαίνει στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ιστορία της Δήμητρας της Λέσβου από τη Σκάλα Συκαμιάς που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία το καλοκαίρι του 2021.

Στις 25 Ιουνίου οι Ghost θα είναι οι headliners στο φετινό AthensRocks στο ΟΑΚΑ και ο Γιάννης Πούλλος γράφει για το συγκρότημα του φιλόδοξου Σουηδού μουσικού Τομπίας Φόργκε που διχάζει τους μεταλάδες.

«Ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός του ηλίθιου» λέει ο Αλούς Αβντούλι στον Αντώνη Μποσκοΐτη, ένας θυμόσοφος βιοπαλαιστής που όταν δεν πουλάει λαχεία γράφει τα βιβλία του και μεταφράζει στα αλβανικά Έλληνες ποιητές.

Ο σχολικός εκφοβισμός είναι μία από τις κοινωνικές μάστιγες της εποχής αλλά και βασικό θέμα στο μυθιστόρημα «Παράδεισος» της Μιέκο Καβακάμι.  Γεύση-προδημοσίευση από το μυθιστόρημα που κυκλοφορεί στις 21 Ιουνίου μας δίνει η Έμυ Ντούρου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter