ΟΦΗ: Ετοιμοι οι Κρητικοί, 1-1 στη Φλωρεντία με Φιορεντίνα

ΟΦΗ: Ετοιμοι οι Κρητικοί, 1-1 στη Φλωρεντία με Φιορεντίνα

Η πρόβα τζενεράλε του ΟΦΗ, ενόψει της πρεμιέρας της Super League την επόμενη εβδομάδα ήταν άκρως θετική αφού οι Κρητικοί με καλή εμφάνιση στο β’ μέρος πήραν φιλικό 1-1 από την Φιορεντίνα στο “Αρτέμιο Φράνκι”.
Κόντρα στην φιναλίστ του Confence League, οι Κρητικοί πήγαν να αιφνιδιάσουν με τον Ντίκο στο 4′ αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Στο 15′ η Φιορεντίνα απείλησε με φάουλ λίγο άουτ του Μαντράγκορα, ενώ στο 18′ από πάσα του Μποναβεντούρα ο Μπρέγκαλο σημάδεψε το δοκάρι του Μανδά.
Στο 22′ κεφαλιά του Ντίκο μπλόκαρε ο Τερατσιάνο, ενώ ο Μανδάς έσωσε σουτ φάουλ του Σοτίλ (28′). Ομως η υπεροχή των Βιόλα καρποφόρησε στο 35′ με τον Κοκόριν να πλασάρει εύστοχα τον γκολκίπερ του ΟΦΗ και να ανοίγει το σκορ (1-0).
Στο β’ μέρος η Φιορεντίνα είχε τον έλεγχο με λίγες καλές φάσεις καο με τις δυο ομάδες να έχουν από μια ευκαιρία στο δίλεπτο 67′-68′ με τους Μοσκέρα και Μποναβεντούρα, που έσωσαν οι δυο γκολκίπερ. Στο 72′ ο ΟΦΗ είχε την μεγάλη ευκαιρία καθώς το σουτ του Φελίπε σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Τερατσιάνο. Στο 75′ ο Μανδάς και πάλι έσωσε σε σουτ του Μποναβεντούρα.
Στο τελευταίο 10λεπτο ο ΟΦΗ βγήκε πιο μπροστά και ο κορυφαίος Φελίπε απείλησε ξανά στο 86′ ενώ στο 87′ δεν του δόθηκε πέναλτι σε κεφαλιά του Πασαλίδη που έδιωξε με το χέρι ο Παρίζι. Ομως στο 89′ μετά από γύρισμα του Μοσκέρα ο Φελίπε από κοντά ισοφάρισε δίκαια σε 1-1.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Ντόντο, Παρίζι, Αρτούρ, Μιλένκοβιτς, Κουάρτα, Μπρέκαλο, Μαντραγόρα (46′ Ενζολά), Κοκόριν (80′ Μοντεάνου), Μποναβεντούρα, Σοτίλ.
ΟΦΗ: Μανδάς, Λαμπρόπουλος (76′ Πασαλίδης), Καρό (82′ Γιαννούλης), Βούρος (82′ Ντικουμά), Λάρσον (76′ Μαρινάκης), Τοράρινσον (76′ Αμπάντα), Γκαγέγκος (78′ Νέιρα), Μεγιάδο (82′ Αποστολάκης), Μπάκιτς (66′ Μοσκέρα), Τοράλ (66′ Ριέρα), Ντίκο (66′ Φελίπε).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter