Ομαδική αγωγή κατά της Αττικής Οδού – «Ένιωθαν όπως οι εγκλωβισμένοι στο Μάτι» (Video)

Ομαδική αγωγή κατά της Αττικής Οδού – «Ένιωθαν όπως οι εγκλωβισμένοι στο Μάτι» (Video)

«Κάποιοι από αυτούς ανέφεραν πως ένιωσαν σαν τους εγκλωβισμένους στο Μάτι. Υπήρχαν άνθρωποι που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας. Μια οικογένεια με ένα παιδί 4 ετών ήταν εγκλωβισμένη και τα υπόλοιπα μέλη στο σπίτι αγωνιούσαν για το αν θα δουν πάλι τους γονείς με το αδερφάκι τους», τόνισε η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, μιλώντας για την ομαδική αγωγή που κατέθεσαν οκτώ πολίτες σε βάρος της Αττικής Οδού, για όσα συνέβησαν κατά την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Μιλώντας στο Open, τόνισε πως η αγωγή αφορά 8 ενήλικες και ένα παιδί για το οποίο κατέθεσαν την αγωγή οι γονείς του ενώ υπογράμμισε ότι οι πολίτες δεν είναι πρόθυμοι να αποσυρθούν για 2.000 ευρώ. Όπως επισήμανε, αυτό που ζητούν είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αναλάβουν ευθύνες όσοι δεν έλαβαν τα μέτρα που όφειλαν.

Στο μεταξύ, την περασμένη Παρασκευή άνοιξε η πλατφόρμα για τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα, μέσω της οποίας θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ώστε να λάβουν την αποζημίωση των 2.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από τους οδηγούς θα ζητηθούν τα στοιχεία του οχήματος που οδηγούσαν, η είσοδος από την οποία μπήκαν αλλά και εκείνη που βγήκαν από τον αυτοκινητόδρομο αλλά και τις ώρες εισόδου και εξόδου ώστε να γίνε ταυτοποίηση. Μάλιστα, ζητείται τηλέφωνο, e-mail και τραπεζικός λογαριασμός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter