Όπως και στο Κύπελλο ο Βόλος νίκησε 1-0 την ΑΕΚ

Όπως και στο Κύπελλο ο Βόλος νίκησε 1-0 την ΑΕΚ

Στο Κύπελλο ο Βόλος νίκησε 1-0 την ΑΕΚΚ στο Πανθεσσαλικό και σήμερα (14/3) για την τελευταία (26η) αγωνιστική της Super League τη νίκησε και πάλι με το ίδιο σκορ (1-0) με σκόρερ πάλι τον Δουβίκα με πέναλτι..

Ο Βόλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο με τον Χιμένεθ να έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του (είχαν μια τελική σε 45 λεπτά) καθώς δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα και να περιορίσουν τους γηπεδούχους.

Οι Βολιώτες δικαιώθηκαν για την προσπάθεια τους στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Περέα από τον Μιχάι και ο Δουβίκας έκανε το 1-0,

Στο β’ μέρος η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει αλλά ήταν φλύαρη και δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον Βόλο που κράτησε εύκολα τη νίκη.

Ο διαιτητής Μανούχος απέβαλε στο 86’ τον Μπαριέντος (χτύπησε τον Μάνταλο)και «κιτρίνισε» τους Μπαριέντος, Περέα, Νεντελτσιάρου, Νταντσένκο, Μπαρτόλο.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Μπαρτόλο, Τσοκάνης (85’ Κολόμπο), Νίνης (65’ Κιάκος), Μπαριέντος, Μαρτίνες (82’ Σάντσες), Περέα, Δουβίκας.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Μιτάι (46’ Σβάρνας), Σιμάνσκι (46’ Σάκχοφ), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Γκαρσία (71’ Μαχαίρας), Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ (63’ Ολιβέιρα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter