Παναθηναϊκός: «Ας γίνει ο τελικός στο Φάληρο»

Παναθηναϊκός: «Ας γίνει ο τελικός στο Φάληρο»

Τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πρότεινε επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Η πρόταση έχει τη μορφή αντίδρασης στις «μεθοδεύσεις» και τη ρητορική του έτερου φιναλίστ Προμηθέα Πάτρας, την οποία οι «πράσινοι» εντάσσουν στην προεκλογική τακτική του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Λιόλιου.

Η διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ ήταν μία από τις τελευταίες αποφάσεις της απερχόμενης διοίκησης της ΕΟΚ, η οποία διοικείται τον τελευταίο μήνα από πρόσωπα διορισμένα από το Πρωτοδικείο, με επικεφαλής πάντοτε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Στη μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, ο Προμηθέας κατηγορείται για «ανήθικες» κινήσεις που βάλλουν έμμεσα ενάντια στην τωρινή διοίκηση, ως προεκλογικό εργαλείο του Λιόλιου.

Η πρόταση για διεξαγωγή του μεθαυριανού τελικού στο ουδέτερο Φάληρο κατατίθεται από τον Παναθηναϊκό ως επιχείρημα ανεξαρτησίας: «Πλέον, τα σωματεία έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θέλει ο κύριος Λιόλιος να διοικείται το Ελληνικό μπάσκετ. Και επειδή ο Παναθηναϊκός ούτε δόλο έχει ούτε φοβάται κανέναν και κυρίως δεν έχει τη διάθεση να δώσει άλλοθι στα πολιτικά παιχνίδια του Προμηθέα, σήμερα που έχει προκριθεί, προτείνει ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Στις εκλογές της ΕΟΚ, ο Παναθηναϊκός φέρεται να στηρίζει τον -εκλεκτό της απερχόμενης διοίκησης- Άγγελο Παπανικολάου, υπέρ του οποίου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε χθες σε σχετική ανάρτηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter