ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός: Ώρα τίτλου για τους «ερυθρόλευκους»

ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός:  Ώρα τίτλου για τους «ερυθρόλευκους»

Ο ΠΑΟΚ σήμερα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στις 19:00 στο εξ αναβολής ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής  των Play Off της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται μόλις ένα βαθμό για να κατακτήσουν και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και τρίτο διαδοχικό.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να “χαλάσει” την φιέστα  του πρωταθλήματος  των πειραιωτών ενώ θέλει την νίκη για να διασφαλίσει την δεύτερη θέση. Ο Δικέφαλος θυμίζουμε ότι την περασμένη Τετάρτη  πήρε την πρόκριση για τον τελικό κυπέλλου αποκλείοντας τον Ολυμπιακό (1-1) στα ημιτελικά.  Οι Θεσσαλονικείς έχουν να χαρούν νίκη σε 7 επίσημα παιχνίδια με τελευταία να είναι στις 20 Μαρτίου όταν επικράτησε της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση με την κριτική να αυξάνεται μετά και τον αποκλεισμό από τον Δικέφαλο που του στερεί το νταμπλ για δεύτερη σερί χρονιά, θα επιδιώξει σήμερα να στεφθεί πρωταθλητής στην Τούμπα. Και από αύριο θα αρχίσει να «χτίζει» την ομάδα της νέας σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολλές απουσίες να διαχειριστεί με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να κάνει ατομικό πρόγραμμα όπως κι ο Λέο Ζαμπά, ενώ οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συνέχισαν τις θεραπείες τους.

Για τους «ερυθρόλευκους» εκτός έμεινε ο Κώστας Μανωλάς αλλά και ο Παπέ-Αμπού Σισέ, που έχει ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Κώστας Φορτούνης όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τις αποστολές  τους

Η προϊστορία των δύο ομάδων:
Νίκες ΠΑΟΚ: 43
Ισοπαλίες: 25
Νίκες Ολυμπιακού: 64
Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ:
Νίκες ΠΑΟΚ: 32
Ισοπαλίες: 17
Νίκες Ολυμπιακού: 17

Τα φετινά παιχνίδια:
24.10.2021: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1
(22’ σουτ Α. Καμαρά, 31’ σουτ Μασούρας – 81’ σουτ Μουργκ)
30.01.2022: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1
(42’ αυτογκόλ Μπα – 43’ κεφαλιά Τικίνιο)

Η Βαθμολογία των Play Off:

1.Ολυμπιακός 73
2.ΠΑΟΚ 60
3.Παναθηναϊκός 54
4.Αρης 53
5.ΑΕΚ 52
6.ΠΑΣ Γιάννινα 43

H επόμενη αγωνιστική (7η)

Κυριακή 8 Μαϊου
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (18.00)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19.30)
Άρης – Ολυμπιακός (21.00)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter