ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2: Τα «λιοντάρια» ξέφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2: Τα «λιοντάρια» ξέφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού

Στα Γιάννινα ο Πανσερραϊκός νίκησε τον ΠΑΣ (2-0) και ξέφυγε εννέα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν για ενδέκατη φορά στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Για τους νικητές μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Χεφτέ Μπετανκόρ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ στο 11’ και το 16’. Ο ΠΑΣ αντέδρασε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δοκάρι στο 79’ με τον Μπάλαν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (60’ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (60’ Ριένστρα), Τζίνο, Λέο Μπατίστ (46’ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82’ Εφορντ), Κόντε (60’ Μπάλαν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τόμας (89’ Πεταυράκης), Ουάρντα (89’ Mούργος), Ντάνκερλουι (81’ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71’ Αλεξιτς).

 

Λαμία για εξάδα

Στη Λαμία η τοπική ομάδα διέλυσε την ουραγό Κηφισιά, η οποία άνοιξε το σκορ, με 4-1 και ελπίζει ακόμα στην συμμετοχή της στα πλέι οφ. Το 0-1 έγινε στο 12’ από τον Λαντρ, ενώ για τους γηπεδούχοι σκόραραν οι Σιμόν (23’), Μαρτίνεθ (39’), Καρλίτος (56’), Μάλτσι (87’).

«Φέτος στην ομάδα υπάρχει πίεση και άγχος κι αυτό λειτουργεί αρνητικά. Στο σημερινό παιχνίδι μείναμε πιστοί στο πλάνο και καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά.Παρότι ξεκινήσαμε με γκολ που δεχθήκαμε από το πουθενά, στη συνέχεια επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε να πάρουμε δίκαια ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Λ. Βόκολος.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τσιλούλης (91’ Τερεζίου), Τζανδάρης, Νούνιες (83’ Στάνκο), Μαρτίνεθ (79’ Τόσιτς), Ακούνια (70’ Σίντκλεϊ), Καρλίτος (83’ Μάλτσι).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας (46’ Σάντος Ματέους), Γκόμπελιτς, Λαντρς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος (61’ Σολόα), Ιπαλίμπο (81’ Ιλιεφ), Τεσέιρα, Τετέι, Μπιφούμα, Οζέγκοβιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter