ΠΑΣΟΚ: Έντονες αντιδράσεις για τους πανηγυρισμούς Άδωνη πάνω από φορείο ασθενή

ΠΑΣΟΚ: Έντονες αντιδράσεις για τους πανηγυρισμούς Άδωνη πάνω από φορείο ασθενή

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πανηγυρισμοί του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, πάνω από φορείο ασθενούς, για τα απογευματινά χειρουργεία. Ήδη ο εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας σχολίασε αρνητικά τη συμπεριφορά του Γεωργιάδη τον οποίο κατηγόρησε για αμετροέπεια σημειώνοντας παράλληλα ότι οι ασθενείς στα νοσοκομεία δεν είναι ντεκόρ φωτογραφίας, αλλά άνθρωποι που υποφέρουν και έχουν ανάγκη περίθαλψης σε ένα υπό κατάρρευση ΕΣΥ…

Ο τρόπος που ο υπουργός Υγείας Αδωνης Γεωργιάδης είχε επιλέξει να δημοσιοποιήσει στα σόσιαλ μίντια την ικανοποίησή του για την υλοποίηση απογευματινών χειρουργείων, κάτι που, όπως έλεγε εσυζητείτο εδώ και 32 χρόνια, δημιούργησε αρνητικά αντανακλαστικά. Την αντίδραση προκάλεσε ιδιαίτερα ότι ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ /πρώην twitter ένα βίντεο με συνομιλία του με τον πρώτο ασθενή που χειρουργήθηκε υπό το νέο καθεστώς.

Παράλληλα, στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης ο Άδωνης Γεωργιάδης, με δηλώσεις του, υμνούσε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, «για την απεριόριστη εμπιστοσύνη που μου έδειξε ώστε να μπορέσουμε σήμερα να πραγματοποιήσουμε αυτό το ιστορικό για το ΕΣΥ γεγονός» και ευχαριστούσε επίσης τον αρμόδιο υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του εκπρόσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Ο Θανάσης Γλαβίνας σχολίασε ως εξής το βίντεο με τον ασθενή στο φορείο και τις αναφορές του υπουργού Υγείας:

Οι ασθενείς στα νοσοκομεία δεν είναι ντεκόρ φωτογραφίας, αλλά άνθρωποι που υποφέρουν και έχουν ανάγκη περίθαλψης σε ένα υπό κατάρρευση ΕΣΥ, όπου κάθε
μήνα εκατοντάδες εργαζόμενοι αποχωρούν ενώ οι λίστες αναμονής δεν έχουν τέλος. Δεν υπάρχουν όρια στην αμετροέπεια του κ. Γεωργιάδη.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης συνόδευε την ανάρτησή του για τα απογευματινά χειρουργεία με το σχόλιο ότι το βίντεο με τον διάλογό του με τον πρώτο ασθενή που χειρουργήθηκε στο πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο ΕΣΥ, «αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της ιστορίας του ΕΣΥ. Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος».

Διαβάστε επίσης: Απογευματινά χειρουργεία: Ο τιμοκατάλογος της ντροπής, περηφάνεια του Άδωνη

Αποκαλυπτική έρευνα: 1 στους 5 Έλληνες χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας λόγω κόστους – Κόβουν και τα φάρμακα

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνη μετά την αυτοκτονία καρκινοπαθούς: «Εσείς μιλάτε για κέρδη, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές»

Πολάκης: Αγαπηδάκη και Άδωνης έβαλαν πρόεδρο στον ΕΟΔΥ/ΚΕΕΛΠΝΟ πρόσωπο που είχε στραφεί εναντίον του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter