Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-2 κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς με την Αϊντχόφεν. «Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για τους θεατές, αλλά στους προπονητές δεν αρέσουν αυτά τα παιχνίδια γιατί είναι τρελό από ένα σημείο και μετά και γίνεται απρόβλεπτο», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε: «Θα ήταν εκπληκτικό να ήταν γεμάτο το γήπεδο γιατί πραγματικά ήταν ένα ματς που θα άρεσε στον κόσμο και θα ήταν πολύ όμορφο».

Ο Μαρτίνς είπε ακόμα:

-Για τη ρεβάνς: «Πάντα έλεγα ότι η πρόκριση θα παιχτεί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σίγουρα και στο επόμενο παιχνίδι θα μπουν πολλά γκολ και ελπίζουμε το σκορ να είναι υπέρ μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

-Για το προσωπικό του επίτευγμα που έχει τα περισσότερα ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ περήφανος και έχω μεγάλη χαρά τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για μένα. Αυτός ο γάμος έχει ταιριάξει καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Ελπίζω αυτός ο σύλλογος να συνεχίσει να μεγαλώνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

Καλή αντίδραση

O σκόρερ του πρώτου τέρματος του Ολυμπιακού Ανδρέας Μπουχαλάκης δήλωσε: «Θεωρώ πως αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το τελευταίο αποτέλεσμα (σσ: την ήττα από τον ΠΑΟ στο πρωτάθημα), ξέραμε πως είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Πετύχαμε τέσσερα γκολ, αλλά δεχθήκαμε δύο, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Αϊντχόφεν και θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας την επόμενη Πέμπτη για να πάρουμε την πρόκριση».

Στα γκολ που πέτυχε και στα γκολ που δέχθηκε στάθηκε στις δηλώσεις του και Κένι Λάλα: «Το κακό είναι ότι δεχθήκαμε δύο γκολ, το θετικό ότι βάλαμε τέσσερα γκολ. Πρέπει να κάνουμε καλά τη δουλειά μας εκεί για να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω πως δεν υπάρχει φαβορί. Έχουμε δεχθεί δύο γκολ, δεν είναι εύκολα τα πράγματα και θα πρέπει να πάμε εκεί για να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Η ομάδα μας ήταν αρκετά δεμένη. Δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες οι αντίπαλοι μας. Είναι καινούργιοι παίκτες και χρειάζεται να αποκτήσουν ομοιογένεια».

Εύκολα λάθηO προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στα λάθη των παικτών του, ενώ τόνισε πως δεν είναι απίθανο σκοράρει η ομάδα του δύο γκολ στη ρεβάνς: «Κάναμε εύκολα λάθη στην άμυνα. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι και ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Το να κάνουμε το 2-0 στην έδρα μας δεν είναι απίθανο. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είδαμε ότι δέχεται κιόλας εύκολα γκολ. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter