Ποδόσφαιρο: Έφτασε στο Παρίσι και υπογράφει ο Μέσι

Ποδόσφαιρο: Έφτασε στο Παρίσι και υπογράφει ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι πάτησε Παρίσι στις 16:40, πρόβαρε τα γαλλικά του και ετοιμάζεται να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πολύκροτος «γάμος» θα ολοκληρωθεί αύριο.

Πριν συμπληρωθεί εβδομάδα από το πολύκροτο διαζύγιό του με τη Μπαρτσελόνα, ο Μέσι ταξίδεψε στη Γαλλία και χαιρέτησε από το παράθυρο του αεροδρομίου «Μπουρζ» τους 500-1000 οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν που έσπευσαν να τον αποθεώσουν εκ του σύνεγγυς. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε μαζί του τη σύζυγό του, Αντονέλα, και τους τρεις γιους τους. «Εδώ είναι Παρίσι», έγραφε το μπλουζάκι του.

Το επόμενο βήμα προς την επισημοποίηση της μεταγραφής είναι οι ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται το απόγευμα της Τρίτης. Όπως ανακοίνωσε η Παρί, θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, στις 12 ώρα Ελλάδος στο γήπεδο «Πάρκ ντε Πρενς».

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε σήμερα, μετά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις του παριζιάνικου συλλόγου με τον πατέρα και μάνατζερ του Μέσι, Χόρχε. Ο 34χρονος Μέσι, που φόρεσε τη «μπλαουκγράνα» φανέλα της Μπαρτσελόνα επί 21 χρόνια, κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Σανς Ελυζέ.

Φαίνεται ότι ο Μέσι δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10 στην Παρί, αφού αυτή ανήκει στον Νεϊμάρ. Ο Αργεντινός θα επιλέξει ανάμεσα στον πρώτο αριθμό της καριέρας του, το 30, ή το 19 που φόρεσε τη διετία 2006-08 στη Μπαρτσελόνα. Ο Κιλιάν Μπαπέ θα κρατήσει το 7.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter