Πρώτα οι «άριστοι»: Ένα ολόκληρο αεροπλάνο περιμένει… το υπουργικό αυτοκίνητο του Σταϊκούρα (Videos)

Πρώτα οι «άριστοι»: Ένα ολόκληρο αεροπλάνο περιμένει… το υπουργικό αυτοκίνητο του Σταϊκούρα (Videos)

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι υπουργοί και τα κορυφαία στελέχη της, έχουν φροντίσει δεκάδες φορές κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας να «μεταλαμπαδεύσουν» τις… αρχές της δικής τους, φιλελεύθερης «αριστείας», με κύριο χαρακτηριστικό της την… πλήρη αδιαφορία για το κοινωνικό σύνολο και τις ανάγκες των πολιτών. Οι… άριστοι του Κυριάκου Μητσοτάκη γνωρίζουν πολύ καλά πως να… εμποδίζουν την εξασφάλιση του κοινού συμφέροντος, είτε πρόκειται για κυβερνητικά μέτρα, είτε -ακόμη- για μία… τυπική αποβίβαση επιβατών αεροπλάνου.

Χαρακτηριστικό δείγμα της πλήρους «ισοπέδωσης» των πάντων για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Εκεί όπου ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας κατάφερε να… εμποδίσει τη διαδικασία αποβίβασης των επιβατών μίας πτήσης. Ο υπουργός βρέθηκε στο νησί για το Συνέδριο της Ολομέλειας των Φορολογικών Διοικήσεων της ΕΕ και κατάφερε να δημιουργήσει… ντόρο πριν καν βγει από το αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Χάρη στον Χρήστο Σταϊκούρα και το υπουργικό αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν στον αεροδιάδρομο ώστε να τον παραλάβει, δεκάδες επιβάτες πτήσης είχαν… εγκλωβιστεί στην καμπίνα, καθώς δεν μπορούσαν να αποχωρήσουν πριν φύγει ο ίδιος ο υπουργός! Μέχρι λοιπόν να αποχωρήσει, με την ησυχία του ο Χρήστος Σταϊκούρας, οι επιβάτες της πτήσης παρέμεναν… καρτερικά στις θέσεις τους, εκφράζοντας δυσφορία, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter