Πρώτο δείγμα θετικό για τον Παναθηναϊκό, 0-0 με τη Γουότφορντ

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Παναθηναϊκό, 0-0 με τη Γουότφορντ

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Παναθηναϊκό στα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας είχαν καλή αγωνιστική εικόνα στο παρθενικό φιλικό απέναντι στη Γουότφορντ (0-0) στο Κόσεν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο 90λεπτο χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες και το ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν οι Λοντίγκιν, Γκάνεα και Τσέριν.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς δεν είχε ρυθμό και η αγγλική ομάδα είχε μία ανούσια υπεροχή. Οι πράσινοι έδωσαν βάρος στην αμυντική τους λειτουργία, ωστόσο έχασαν την πρώτη ευκαιρία του φιλικού. Στο 10΄σε μία αντεπίθεση ο Σαρδέλης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Μπάχμαν να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 20’ σουτ του Πέδρο απέκρουσε ο Μπρινιόλι, ενώ στο 27’ ο Μπάχμαν μπλόκαρε την μπάλα μετά από σουτ του Ιωαννίδη. Στο 43′ σουτ του Γκόσλινγκ βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπρινιόλι.

Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε ο ρυθμός του παιχνιδιού, ωστόσο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ευκαιρίες χάθηκαν από τους Πέδρο (55’ και 56’), Καρλίτος (59’), Αϊτόρ (63’).

«Ήταν ένα φιλικό με καλό αντίπαλο, με μία σοβαρή ομάδα, η οποία παίζει διαφορετικό στυλ. Θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν και πιστεύω πως στα υπόλοιπα φιλικά θα μπορούμε να έχουμε καλύτερα συμπεράσματα», είπε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Και πρόσθεσε: «Θέλουμε ακόμη δουλειά για να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πολύ πιο καλά, πολύ πιο σωστά. Αυτά τα παιχνίδια είναι για αυτό. Υπάρχει μία βάση αλλά σίγουρα θέλουμε και πολλή δουλειά και σίγουρα ενισχύσεις σε κάποιες θέσεις που έχουμε άμεση ανάγκη».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Σάντσες (30’ Βαγιαννίδης, 83’ Κρυπαράκος), Σένκεφελντ (46’ Σάρλια), Πούγγουρας (46’ Σιδεράς), Χουάνκαρ (46’ Γκάνεα), Κουρμπέλης (46’ Τσέριν), Αλεξανδρόπουλος (46’ Καμπετσής), Ηλιάδης (61’ Πέρεθ), Παλάσιος (46’ Κώτσιρας), Ιωαννίδης (46’ Καρλίτος), Σαρδέλης (46’ Αϊτόρ).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (Ρομπ Εντουαρτς): Μπάχμαν (46’ Οκόγιε), Καμπασέλ, Κάθκαρτ (65’ Πόλοκ), Σάντος (65’ Μόρις), Ενγκακιά (46’ Χούνγκμπο), Γκόσλινγκ (46’ Ντομίνγκος), Καγιέμπε (65’ Μακ Κίρναν), Σέμα (46’ Καμαρά), Ντέλε-Μπασιρού (65’ Μεμπουντέ), Ζοάο Πέδρο (65’ Μπάαχ), Μπάγιο (46’ Καλού).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter