Πρώτο γκολ για Ολιβέιρα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τη Σαρλερουά

Πρώτο γκολ για Ολιβέιρα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τη Σαρλερουά

Αισθητά βελτιωμένος ήταν ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, επικρατώντας 2-0 της Σαρλερουά. Ο Νέλσον Ολιβέιρα πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τον Δικέφαλο, ανοίγοντας το σκορ στο 47’. Ο Μουργκ εκτέλεσε κόρνερ και ο Πορτογάλος φορ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89’ με δυνατό σουτ του Μουργκ.

«Είμαστε στη διαδικασία της προετοιμασίας, είναι φυσιολογικό να μην υπάρχουν οι αντιδράσεις που θέλουμε, να είμαστε λίγο αργοί γενικά. Αλλά την ίδια στιγμή, έχουμε τη διάθεση ως ομάδα, ως οργανισμός, να καλύψουμε αυτήν την απόσταση. Δύο εντεκάδες και σήμερα, λίγο πιο «μπλεγμένες» και ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι γιατί θέλουμε να αρχίσουν σιγά σιγά οι παίκτες να βρίσκονται ο ένας με τον άλλον, να δημιουργούν συνεργασίες», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ρ. Λουτσέσκου, ο οποίος κατέληξε λέγοντας ότι «τη δεδομένη στιγμή, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στην προετοιμασία, και μετά τα παιχνίδια δουλεύουμε για 15′, η δουλειά μας δεν είναι εύκολη αλλά όσο πλησιάζουμε στα επίσημα παιχνίδια πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

ΠΑΟΚ: A’ Ημίχρονο: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Ουάρντα, Σφιντέρσκι.

B’ ημίχρονο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Νινούα, Τσιγγάρας, Μούργκ, Τζόλης (82′ Λάμπρου), Βρακάς, Ολιβέιρα.

Σαρλερουά: Κόφι, Κνέζεβιτς, Ντεσολέιλ (30′ Βασίνσκι), Ανδρέου, Ιλαϊμαχαρίτρα, Μοριόκα, Ζιλέ (77′ Χέντρικξ), Ζαρουρί, Καγιέμπε, Μπεντιά (61′ Ριμπέιρο), Τσατσούα (46′ Φαν Κλέμπουτ).

***Τραυματίας αποχώρησε από το φιλικό ο Τζόλης, ο οποίος χτύπησε στο αριστερό πόδι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter