Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και αποδοκιμασίες, ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και αποδοκιμασίες, ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ (1-1), που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Μόλις στα 35 δευτερόλεπτα, ο Ριέρα έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Φελίπε σούταρε στα σώματα και ο Μαρινάκης που ακολουθούσε με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0) για τους Κρητικούς. Στο 15’ ο Εραμούσπε έσωσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ντίκο απέναντι στον Κλέιμαν. Ο ΟΦΗ έδειχνε να κυριαρχεί στο ματς, όμως στο 18’ ο ΠΑΣ είχε τη μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 αλλά η κεφαλιά του Εραμούσπε σταμάτησε στο δοκάρι του Μπάουμαν. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ήταν εκείνος που έσωσε την ισοφάριση και στο 40’ όταν έδιωξε με το πόδι το σουτ του Σόρια.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΣ ήταν αυτός που προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους Κρητικούς κι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τους Μπάλαν και Τζίμα στο 51’. Στο 57’ σέντρα του Σόρια καρφωτή κεφαλιά του Παμλίδη και η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι, με τους φίλους του ΟΦΗ να αποδοκιμάζουν την ομάδα τους καθώς έβλεπαν τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα τα Γιάννινα έχασαν στο 67’ μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπάουμαν έκανε την απόκρουση του αγώνα σε εξ επαφής καρφωτή κεφαλιά του Παμλίδη…

Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών του ΠΑΣ συνεχίστηκε και στο 79’ όταν ο Τζίμας πλάσαρε από πολύ κοντά για το σχεδόν βέβαιο γκολ αλλά ο Μπάουμαν πετάχτηκε… από το πουθενά, η μπάλα βρήκε πάνω του και πέρασε παράλληλα με την γραμμή του τέρματος! Δύο λεπτά μετά κεφαλιά του Τζίμα πέρασε μόλις άουτ.

Ο ΠΑΣ βγήκε όλος μπροστά για το 1-1, ο ΟΦΗ βρήκε χώρους στις αντεπιθέσεις και στο 84’ το πλασέ του Νέιρα έσωσε στη γραμμή ο Σόρια. Και στο 86’ ήρθε η λύτρωση για του Ηπειρώτες αφού από σέντρα του Σόρια ο συνήθης ύποπτος για τον ΠΑΣ, ο Εραμούσπε με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1…

Ο Βάτσιος «κιτρίνισε» τους Τζίμα, Εραμούσπε, Βούρο, Νέιρα.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος (90’ Γιαννούλης), Μαρινάκης (71’ Λάρσον), Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Ριέρα (46’ Μοσκέρα), Ντίκο (61’ Νέιρα), Φελίπε.

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46’ Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter