Σε παραλήρημα ο Πορτοσάλτε: «Να πει ο Τσίπρας ότι είναι δικτάτορας»

Σε παραλήρημα ο Πορτοσάλτε: «Να πει ο Τσίπρας ότι είναι δικτάτορας»

Σε παραλήρημα έπεσε για ακόμα μία φορά ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος σε κατάσταση πανικού έφτασε σε σημείο ακόμα και να ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να βγει να πει ότι είναι δικτάτορας ενώ κατηγόρησε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο πως πρέπει να κάνει μερικά μαθήματα Δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας το πρωί της Μ. Τετάρτης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ για τα περί «εκκαθαρίσεων» από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο δημοσιογράφος εξαπέλυσε οχετό κατά του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα, κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ονειρεύεται αριστερή δικτατορία και ότι πρέπει να βγει να πει στο λαό «Γεια σας είμαι δικτάτωρ». «Είναι χούντα, είναι δικτατορία» προσθέτοντας πως «ονειρεύονται αριστερή χούντα».

«Αν θέλει ο Τσίπρας να πει την άλλη φορά ήρθα τώρα είμαι δικτάτωρ πήρα τους ψήφους, είμαι η απόλυτη αριστερή δικτατορία. Αυτό έχει μια ταυτότητα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πορτοσάλτε  ενώ συνέχισε συμβουλεύοντας τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να κάνει μερικά μαθήματα Δημοκρατίας.

«Ο κ. Τζανακοπουλος θέλει μαθήματα Δημοκρατίας, δημοκρατικής αντίληψης και το πώς γίνεται η δημοκρατική διακυβέρνηση».

Παράλληλα συνεχίζοντας την προπαγάνδα των fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ και βαδίζοντας απολύτως στη γραμμή της ΝΔ και του νέου της αφηγήματος, υποστήριξε ότι δεν έχει ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει από τον κόσμο να εμβολιαστεί. «Δεν έχω ακούσει δήλωση από το ΣΥΡΙΖΑ που να λέει πηγαίνετε να εμβολιαστείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter