Super League: Φουλ για Ευρώπη ο Αρης, 1-0 τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα

Super League: Φουλ για Ευρώπη ο Αρης, 1-0 τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα

Ο Αρης πέτυχε μια ακόμα νίκη σε βάρος του προβληματικού τους δύο τελευταίους μήνες ΠΑΟΚ με 1-0 μέσα στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League κι έμεινε ζωντανός στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με 11αδα ανάγκης καθώς δεν είχε στη διάθεση του 9 ποδοσφαιριστές και το πλήρωσε πάλι καθώς συμπλήρωσε 10 σερί αγώνες χωρίς νίκη! Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι σε τέσσερα ματς τη φετινή σεζόν με αντίπαλο τον Αρη ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν κατάφερε να νικήσει αλλά δεν πέτυχε γκολ…

Το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε στη μεσαία γραμμή, δεν είχε καν φάσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν κατά νου περισσότερο να μη δεχτούν γκολ παρά να πετύχουν.

Στο β’ μέρος το ματς ζωήρεψε με τον ΠΑΟΚ να χάνει μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 52’ με τους Σάστρε και Μουργκ. Ο Αρης προσπαθούσε να βρει επικίνδυνες αντεπιθέσεις και στο 63’ σε μια από αυτές βρήκε και το γκολ. Ωραία κάθετη του Μαντσίνι στον Καμαρά που άφησε πίσω του τον Ινγκασον και πλάσαρε τον Πασχαλάκη για το 0-1.

Το ντέρμπι πήρε φωτιά, με τον Λουτσέσκου να προχωράει σε τριπλή αλλαγή για να κάνει πιο επιθετικό τον «δικέφαλο» και να πιέσει για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 83’ για ανατροπή του Ζίφκοβιτς από τον Σούντγκρεν, η φάση ελέγχθηκε από το VAR και το ματς συνεχίστηκε κανονικά. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους στην εστία του Κουέστα και ο Αρης πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 0-1…

Ο Γερμανός ρέφερι Φέλιξ Μπριχ “κιτρίνισε” τους Εμπαγκατά, Μπερτόγλιο, Ινγκασον, Νοτυκουρέ, Κούρτιτς, Σάστρε, Δεληζήση.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι (79’ Τσόλακ), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (66’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (66’ Μιτρίτσα), Μουργκ (66’ Σοάρες), Ζίβκοβιτς, Ακπομ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (68’ Σάκιτς), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σούντγκρεν, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μπερτόγλιο (79’ Πάλμα), Ιτούρμπε (85’ Δεληζήσης), Μαντσίνι (79’ Γκαρσία), Καμαρά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter