Super League: Η αστυνομία ζήτησε αναβολή του ΠΑΟΚ-Άρης

Super League: Η αστυνομία ζήτησε αναβολή του ΠΑΟΚ-Άρης

Η Ελληνική Αστυνομία επικοινώνησε με την Σούπερ Λίγκα και ζήτησε την αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. Ο λόγος που επικαλείται είναι τα αυστηρά μέτρα που θα υπάρχουν στην πόλη λόγω της ΔΕΘ και της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα του πρωθυπουργού και το ντέρμπι έχει οριστεί στις 20.30.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι και γηπεδούχος ανακοίνωσε πάντως ότι «την Πέμπτη (14.09) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (17.09, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας».

Ξένοι διαιτητές

Το μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας, όπως κι αυτό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα το διευθύνουν κορυφαίοι ευρωπαίοι διαιτητές. Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι «ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον ενημέρωσε ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική.

Προειδοποίησε επίσης, ότι είναι τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση εκ μέρους τους εάν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter