Super League: Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Super League: Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν στη Τρίπολη, Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα κι έμειναν στο 1-1 σε αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ριέρα, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια όμως ο ΠΑΣ ανέλαβε την υπεροχή και στο 35′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζίμα από τον Καστάνιο. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Εραμούσπε και ισοφάρισε 1-1(37′).
Στο 2ο ημίχρονο οι Αρκάδες βγήκαν μπροστά για να βρουν γκολ και να πάρουν ξανά το προβάδισμα, όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων, εύκολα ή δύσκολα απομάκρυνε τους όποιους κινδύνους. Πάντως στο 77′ ο Κρέσπι και στο 81′ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Την μεγαλύτερη πάντως έχασε ο νεαρός Ζουγλής στο 90′, όταν ο Τιλίκα τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον Τσιντώτα που έσωσε με τα πόδια.
Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης “κιτρίνισε” τους Πίτσου, Τζίνο, Κωστέα, Τζίμα και τον Ακη Μάντζιο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Τασουλής, Ιγκλέσιας (46′ Αλάγκμπε), Σανταφέ (46′ Μουνάφο), Ριέρα (71′ Κωστέας), Σίτο (85′ Ζουγλής), Κρεσπί, Μπαράλες (71′ Τιλίκα).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης (19′ Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (65′ Νίνης), Τζίμας, Μορέιρα (89′ Φοφανά), Μπάλαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter