Super League: «Μπλόκο» Απόλλωνα στην ΠΑΟΚ, 2-2 στην Τούμπα

Super League: «Μπλόκο» Απόλλωνα στην ΠΑΟΚ, 2-2 στην Τούμπα

Ο μαχητικός Απόλλων Σμύρνης αφού δυσκόλεψε ως ένα σημείο τον Ολυμπιακό και αφού νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο Κύπελλο, σήμερα (7/2) πήρε πανάξια 2-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον «δικέφαλο» να γλιτώνει την ήττα στο φινάλε του αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει από την αρχή τον Απόλλωνα που δεν «κρύφτηκε» στην άμυνα του αλλά έπαιζε ανοιχτά προσπαθώντας να απειλήσει τον «δικέφαλο». Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό και στο 29’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ουάρντα μέσα από την περιοχή.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι την πρωτοβουλία αλλά δεν δημιουργούσε ευκαιρίες. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλων που βγήκε μπροστά και στο 51’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Ελ Καντουρί. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και ο Τσαμπούρης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κι έκανε το 1-1.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναγκάστηκε να αλλάξει το σχήμα του και να περάσει στο ματς τους Καγκάβα και Σφιντέρσκι και ο ΠΑΟΚ έγινε πολύ πιο επιθετικός. Δημιούργησε αμέσως 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Σφιντέρσκι και Ουάρντα αλλά ο γκολκίπερ Βέρλχουστ κρατούσε όρθιο τον Απόλλωνα. Και σα να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι σόκαραν τον «δικέφαλο» στο 82’ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Κάλισιρ και Φερνάντεθ, ο τελευταίος με ωραίο πλασέ από πλάγια έγραψε το 1-2…

Τελικά στο 88’ από κόρνερ του Βιεϊρίνια, ο Ινγκασον με κεφαλιά σημείωσε το 5ο φετινό του γκολ με το οποίο γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από μια εντός έδρας ήττα (2-2)…

Ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ινγκασον, Τσαμπούρη,

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα, Ελ Καντουρί (85’ Λάμρου), Σβαμπ, Μουργκ (73’ Ζίβκοβιτς), Ουάρντα, Τζόλης (61΄Σβιντέρσκι), Κρμέντσικ (61’ Καγκάβα).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (65’ Χουχούμης), Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Τσαμπούρης, Σλίβκα, Μπεντινέλι (76’ Κιτόκο), Κολ, Κάλισιρ, Ιωαννίδης, Ντάουντα (65’ Φερνάντεθ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter