ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία με φόντο το ερωτηματολόγιο – Το μήνυμα Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία με φόντο το ερωτηματολόγιο – Το μήνυμα Κασσελάκη

Στις 12:00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις του Σαββατοκύριακου. Κύριο θέμα στη συζήτηση αναμένεται να είναι το ερωτηματολόγιο που έθεσε ο Στέφανος Κασσελακης στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο ζητά να πάρουν θέση για ταυτοτικά ζητήματα του κόμματος, όπως το όνομα, το λογότυπο και την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος.

Την έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής είχε ζητήσει η Όλγα Γεροβασίλη. «Πέντε ημέρες πριν το συνέδριο, επιλέγονται και τίθενται, εν είδει ερωτηματολογίου δημοσκόπησης, ζητήματα ταυτοτικά, που αποτελούν συνεδριακές αποφάσεις και καταστατικές θέσεις του κόμματός μας. Ζητήματα κομβικά, κρίσιμα και σημαντικά δεν τίθενται στη δημόσια σφαίρα από τη στιγμή που δεν έχουν τεθεί ούτε στις θέσεις, ούτε στον δημόσιο, αλλά ούτε και στον εσωκομματικό διάλογο των μελών του κόμματος» τόνιζε μεταξύ άλλων.

«Δίνει φωνή στα μέλη»

Η συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη, θα είναι μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο Λονδίνο όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση του LSE.

Σε ανάρτησή του στα social media την Κυριακή, τόνισε ότι το ερωτηματολόγιο «δίνει φωνή στα μέλη»

Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη. Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία. Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει το πρωί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο το ερωτηματολόγιο

Κασιμάτη υπέρ Κασσελάκη: «Το κόμμα ανήκει πρώτα στα μέλη όχι στη συλλογική ηγεσία»

Μήνυμα Κασσελάκη από το Λονδίνο: «Η φωνή των μελών είναι πάνω από τη δική μου»

Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το Συνέδριο – Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα

Αποστάσεις και του Χρήστου Σπίρτζη από το ερωτηματολόγιο του iSYRIZA (Video)

Αιχμές και από τον Πάνο Ρήγα για το ερωτηματολόγιο του isyriza

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter