Τάνκερ του Μαρινάκη μεταφέρει ρωσικό πετρέλαιο, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την ειρήνη

Τάνκερ του Μαρινάκη μεταφέρει ρωσικό πετρέλαιο, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την ειρήνη

Το documentonews.gr αποκάλυψε τα ονόματα των Ελληνων εφοπλιστών που κάνουν χρυσές δουλειές με τη Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν, εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, μεταφέροντας πετρέλαιο. Μεταξύ των εφοπλιστών που τα τάνκερ τους μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο 55χρονος μεγαλοεπιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης και της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται αύριο σε φιλικό παιχνίδι την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ με βασικό σύνθημα «ποδόσφαιρο για την ειρήνη να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία». Άλλο οι μπίζνες και άλλο το ποδόσφαιρο και τα μηνύματα που στέλνει…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 20:00, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ σε έναν διεθνή φιλικό αγώνα για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Πρόκειται για τον πρώτο από μία σειρά φιλικών αγώνων της ουκρανικής ομάδας με κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη και στην Αμερική. Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας τους ή με απλό εισιτήριο αξίας 10 ευρώ. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των προσφύγων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter