Θρήνος στην Κρήτη: Έχασε τη μάχη το δίχρονο αγοράκι που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στη Λυγαριά

Θρήνος στην Κρήτη: Έχασε τη μάχη το δίχρονο αγοράκι που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στη Λυγαριά

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης ο δύο ετών Νικόλας ο οποίος είχε τραυματιστεί στο σφοδρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Λυγαριάς έξω από το Ηράκλειο, βυθίζοντας στο πένθος την Κρήτη.

Στο τροχαίο που είχε σημειωθεί στις 28 Ιανουαρίου είχε χάσει τη ζωή της η 59χρονη γιαγιά του. Το αγοράκι καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με τη μητέρα του και από τη σύγκρουση υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με τις τελευταίες εξετάσεις να δείχνουν ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος της Λυγαριάς εν μέσω καταρρακτώδους βροχής. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 59χρονη γιαγιά του 2χρονου και επέβαινε ο μικρός μαζί με τη μητέρα του, συγκρούστηκε με ένα μίνι βαν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε να συνδράμει η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης. Το αγοράκι παρελήφθη βαριά τραυματισμένο από τους διασώστες. Στο νοσοκομείο, με ελαφρότερα τραύματα είχε διακομιστεί και η 31χρονη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης: Διεισδυτικός στρεπτόκοκκος: Συναγερμός στη χώρα λόγω της έξαρσης – 5 χρήσιμες πληροφορίες

Ευρωπαϊκό χαστούκι: Ένα στη Χούντα και ένα… στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πως μεθόδευσαν το πρόστιμο-προγραφή στο Documento με εντολή Μαξίμου

Καιρός: Τι αλλάζει από την Κυριακή – «Θα ήταν “λάθος” να την ονομάζουμε “κακοκαιρία”»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter