Τι τρέχει στη γαλάζια πολυκατοικία; – Νέο «επεισόδιο» με Κυρανάκη (Video)

Τι τρέχει στη γαλάζια πολυκατοικία; – Νέο «επεισόδιο» με Κυρανάκη (Video)

Αφού ακόμα δεν μάθαμε αν ο ίδιος ο Μητσοτάκης κάλεσε την Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μαξίμου ή αν ήταν ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης που πήρε την πρωτοβουλία που εξέθεσε (για άλλη μία φορά) το Μέγαρο Μαξίμου, ένα νέο επεισόδιο έρχεται να δείξει τις ενδοοικογενειακές διαφορές στο γαλάζιο στρατόπεδο και μάλιστα σε επίπεδο… «τάσεων».

Εκεί στο Kontra βρέθηκαν σε αντιπαράθεση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης και ο βουλευτής της ΝΔ (και Β΄ Γραμματέας της Βουλής) Κωνσταντίνος Κυρανάκης που (αν θυμάστε) τον είχε αδειάσει μεγαλοπρεπώς στο παρελθόν η Ντόρα Μπακογιάννη.

Και όταν λέμε για Κωνσταντίνο Κυρανάκη θα πρέπει μάλλον να σκέφτεστε την σκληρή εθνικιστική τάση στη ΝΔ, κοντά στον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς επιθυμεί ο κ. Κυρανάκης αλλά ως νέος και πολύ φιλόδοξος, μάλλον παραπέμπει στην καριέρα του νεαρού πρωθυπουργού της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς. 

Εκεί στο Kontra, είναι η αλήθεια πως ο κ. Γιαννούλης τον τσίγκλησε αρκετά και του θύμισε το άδειασμά του από την αδελφή του νυν πρωθυπουργού… Τότε που ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είχε υπερασπιστεί τους ακροδεξιούς «ψήστες» του πρώτου straight pride.

Και αντί ο Κυρανάκης να αμυνθεί πολιτικά, του ξέφυγε ίσως κάτι από τα ενδόμυχα της ψυχής του:

Κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι «κολλητός» της Ντόρας…Και μάλιστα όπως φαίνεται, όχι μία, αλλά τέσσερις φορές όπως λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του (πιο κάτω).

Προφανώς για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη της σκληρής δεξιάς (…) η Ντόρα Μπακογιάννη είναι το μαύρο πρόβατο για τον ίδιο… Γιατί κάτι άλλο δεν μπορούμε να σκεφτούμε…

Διαβάστε επίσης: Η Ντόρα αδειάζει πανηγυρικά Κυρανάκη και Πλεύρη για το… «μπάρμπεκιου»: Κάποιοι δικοί μας δεν κατάλαβα γιατί μιλούσαν

Και εκτός εαυτού συνέχισε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης χωρίς κανένα πολιτικό λόγο και επιχείρημα παρά μόνον αποκαλύπτοντας με τον τρόπο του πως κάτι τρέχει….

Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μεγάλη διάσταση του Κυρανάκη με την Ντόρα, αδελφή του πρωθυπουργού…

Το πιθανότερο ωστόσο είναι να υπάρχει μεγάλη διάσταση με οτιδήποτε δεν είναι τόσο δεξιό, όσο φαντάζεται ο κ. Κυρανάκης…

Διαβάστε επίσης: Θείος «καρφώνει» ανηψιό; Ψάχνουν ποιος θα φορτωθεί την Άλκηστη

Δήλωση του Χρήστου Γιαννούλη, βουλευτή Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΕΞΑΛΛΟΣ ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ, Η “ΚΟΛΛΗΤΗ” ΜΟΥ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ Η “ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ”

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης, καταφεύγει στην «Ομάδα Αλήθειας» και στα συνδεδεμένα με αυτήν site για να αναζητήσει διέξοδο από τα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιουργεί.

Για άλλη μία φορά λοιπόν σήμερα, η ομάδα που ταύτισε την πορεία της με το ψέμα, τη διαστρέβλωση της αλήθειας και τα fake news, έβαλε μπρος την αγαπημένη της μονταζιέρα, για να καλύψει τον προστατευόμενο της.

Γιατί προφανώς εκ των υστέρων ο Κυρανάκης κατάλαβε πως στη διάρκεια της έντονης αντιπαράθεσης που είχαμε στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» του Kontra Channel, ούτε μία ούτε δύο αλλά τέσσερεις φορές καταφέρθηκε εμμέσως κατά της Ντόρας Μπακογιάννη την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «κολλητή» μου!!!

Για του λόγου το αληθές παραθέτω τα σχετικά αποσπάσματα, το συμπέρασμα των οποίων δεν αλλοιώνεται, όσες προσπάθειες και να καταβάλει η «Ομάδα Αλήθειας» της κυβέρνησης του ψέματος.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter