Τσίπρας στη διακαναλική: Το διακύβευμα της κάλπης είναι αν θα έχουμε κυβέρνηση ή ένα ανεξέλεγκτο καθεστώς χωρίς αντιστάσεις

Τσίπρας στη διακαναλική: Το διακύβευμα της κάλπης είναι αν θα έχουμε κυβέρνηση ή ένα ανεξέλεγκτο καθεστώς χωρίς αντιστάσεις
Διακαναλική συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, εν όψει των εκλογών της 25/6, Κυριακή 18 Ιουνίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Κάλεσμα για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη της 25ης Ιουνίου απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διακαναλική συνέντευξη το μεσημέρι της Κυριακής, με απώτερο στόχο να αποτραπεί η στρατηγική της ΝΔ για συγκρότηση ενός ασύδοτου καθεστώτος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για θράσος του Κ. Μητσοτάκη καθώς όπως αποκάλυψη κατά τη διακαναλική συνέντευξη, στο έγγραφο της ΕΥΠ υποψήφιος της ΝΔ χαρακτηρίζεται «στρατευμένος» στο Τουρκικό Προξενείο

Αναφέρθηκε σε κίνδυνο ορμπανοποίησης της χώρας εάν τελικά η ΝΔ επιτύχει τους εκλογικούς στόχους της, σχολιάζοντας παράλληλα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα εάν ένα κόμμα πάει από το 5% στο 6%, αλλά καθοριστικός παράγοντας είναι η ανάδειξη ενός ισχυρού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Αλέξη Τσίπρας σημείωσε πως δεν θα διαφωνήσει με τον Κ. Μητσοτάκη ότι ο Ν. Ανδρουλάκης ήθελε εξαρχής αυτοδύναμη τη ΝΔ, και πως ο διμέτωπός του ήταν ουσιαστικά μονομέτωπος κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχέση με τις υποσχέσεις που έδωσε σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης για το ΕΣΥ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπε χαρακτηριστικά ότι «μας κοροϊδεύει για τις προσλήψεις» που θα κάνει.

Αναφορικά με την βαθύτερη επιθυμία της ΝΔ να αλλάξει ακόμα και μόνη της το Σύνταγμα, ο Αλ. Τσίπρας τόνισε πως αυτό θα γίνει με απώτερο στόχο την κερδοσκοπία και στο χώρο της Παιδείας μετά τα όσα είδαμε στην Υγεία.

Καταλήγοντας επισήμανε ότι υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ που δεν επιθυμούν τέτοια δυσαρμονία και μια έλλειψη ελέγχου στην κυβέρνηση.

Δείτε όλη τη διακαναλική συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter