Τwitter: «Τέλος η τηλεργασία, έρχονται δύσκολες εποχές» λέει ο Μασκ

Τwitter: «Τέλος η τηλεργασία, έρχονται δύσκολες εποχές» λέει ο Μασκ

Τέλος δεν έχουν οι αναταράξεις της νέας περιόδου Έλον Μασκ στο Twitter, καθώς μετά τις χιλιάδες ξαφνικές απολύσεις, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε την Πέμπτη στο προσωπικό του Twitter ότι η εξ’ αποστάσεως εργασία θα τελειώσει και ότι έρχονται «δύσκολες στιγμές».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Bloomberg με ένα email προς το προσωπικό, ο Μασκ είπε ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει τρόπος να μαλακώσει το μήνυμα» ότι η επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας αναμένεται να πλήξει τα διαφημιστικά έσοδα του Twitter.

Τον Μάιο του 2020, το Twitter είχε ανακοινώσει στους εργαζόμενούς της ότι θα μπορούσαν να εργάζονται από το σπίτι «για πάντα» εάν το επιθυμούν, επειδή η εταιρεία εκτιμούσε ότι η τηλεργασία κατά τη διάρκεια των περιορισμών για τον Covid είχε θετικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, ο Μασκ έχει δηλώσει ότι δεν έχει θετική άποψη για την τηλεργασία, γράφοντας νωρίτερα φέτος στο Twitter, ότι «όλα τα “μένουμε σπίτι” του Covid έχουν κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να δουλεύουν σκληρά. Αγενής αφύπνιση εισερχόμενη!»

Τον Ιούνιο, ο Μασκ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και της Tesla, δήλωσε στο προσωπικό της κατασκευάστριας ηλεκτρικών αυτοκινήτων ότι η εξ αποστάσεως εργασία δεν ήταν πλέον αποδεκτή.

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές Μπάιντεν κατά Μασκ και Twitter – Αγοράζει εξοπλισμό που στέλνει και διασπείρει ψέματα σε όλο τον κόσμο

Twitter: Το κυνικό e-mail απόλυσης που έστειλε ο Μασκ στους υπαλλήλους του

Οκτώ δολάρια η «ταρίφα» του Έλον Μασκ για το Twitter Blue

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter