Βόλος: Απολογείται ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του -«Δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει»

Βόλος: Απολογείται ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του -«Δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει»

Απολογείται ο 50χρονος για τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου κουνιάδου του στον Βόλο.

Δείτε επίσης: Βόλος: Ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε την 18χρονη – «Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» υποστήριξε ο 50χρονος (Video)

Ο 50χρονος θα απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την δολοφονία του 32χρονου αδελφού της συζύγου του.

Το θύμα φέρεται να βίαζε την κόρη του 50χρονου από την ηλικία των 9 ετών, ενώ είχε φθάσει στο σημείο να εκβιάζει το 18χρονο πλέον κορίτσι ζητώντας της χρήματα, υπό την απειλή ότι θα δημοσιοποιούσε φωτογραφίες της.

Από την πλευρά του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη αναφέρθηκε, ότι ο πελάτης του «δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει κανέναν».

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η πρόθεση του πατέρα ήταν να υποβάλει μήνυση σε βάρος του 33χρονου και ήταν έτοιμοι μαζί με την κόρη του να την καταθέσουν. Όταν, όμως, εξέδωσαν για να συμπεριλάβουν στη μήνυση τα μηνύματα και τις απειλές, ο πατέρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του απ’ όσα διάβασε.

Ο 50χρονος ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει με πρόφαση πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα «Αστέρια» Αγριάς, λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια.

Τότε ο 50χρονος τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι. Το θύμα προσπάθησε να του πάρει το όπλο και πάνω στον καυγά εκπυρσοκρότησε, όπως ισχυρίστηκε ο δράστης στην αστυνομία.

«Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου», φέρεται να είπε ο 50χρονος, ενώ η 18χρονη κόρη του είναι τρομοκρατημένη μετά τα όσα συνέβησαν.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: 50χρονος σκότωσε τον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του

Βόλος: Το ραντεβού στην Αγριά και η εκτέλεση με μία σφαίρα – Το χρονικό της δολοφονίας του 33χρονου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter